rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Rafa Mora, enxampat sense cinturó de seguretat

El col·laborador estava fent una connexió en directe amb el plató de 'Sálvame'
Imatge d'arxiu de Rafa Mora. | Xarxes socials

 

Un dels enviats especials de 'Sálvame' a la sonada boda de Diego Matamoros ha estat el sempre polèmic Rafa Mora, qui ha posat rumb a l'esdeveniment mentres connectava en directe amb els seus companys. No obstant això, s'ha pujat a la part de darrere del cotxe, oblidant totalment un detall molt important: el cinturó de seguretat.

 

Conductor i acompanyant es dirigien a l'estació de tren de Chamartín, a Madrid, per arribar puntuals a les núpcies, però amb les presses del moment se'ls hi ha oblidat respectar alguna de les normes bàsiques de trànsit.

 

El més greu de tot és que el col·laborador ha restat importància al greu error que estava cometent. Després de quinze minuts de connexió, l'organització del programa ha decidit que ja n'hi havia prou i han alertat a Rafa Mora perquè es poses el cinturó.

La greu infracció de seguretat de Rafa Mora

Segons el codi de circulació, la multa per circular —ja sigui de conductor o passatger— sense el cinturó de seguretat és considerada com a greu, i el cost econòmic de la mateixa arribaria als 200 euros. Tot i que la sanció no suposaria un greu contratemps econòmic per Rafa Mora, podria perdre fins a tres punts del carnet.

 

Sobre el carnet per punts, la DGT ha anunciat noves mesures per endurir les sancions. No hi ha gaires canvis respecte al cinturó de seguretat, però es tenen en compte altres infraccions com l'ús del telèfon mòbil.

Kiko Matamoros, a la boda del seu fill

Ha estat durant el 'Sálvame' de la tarda d'aquest quan ha saltat la nova informació, i és que finalment 'Kiko Hernández' decidía anar a l'enllaç del seu fill Diego amb Elena. Aquest fet no suposarà un abans i un després en la relació entre pare i fill, però l'excol·laborador de Telecinco assegura que s'hauria penedit tota la vida de no anar-hi.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris