Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal admet els rumors sobre el seu fill lluny de casa

Nadal passa molt de temps a l'estranger

Rafa Nadal passa molt de temps fora de casa pels seus compromisos professionals. Això no és impediment perquè pensi a tota hora en el seu fill, que té poc més d'un mes i mig. De fet, en una roda de premsa ha volgut confirmar tots els rumors que hi circulaven.

El tennista està a Llatinoamèrica participant en una gira d'exhibició. Roman a l'Equador després de competir a Argentina, Xile i Brasil. Amb els mitjans internacionals s'ha volgut sincerar sobre la seva situació. Nadal troba a faltar molt la seva gent, i cada vegada li costa més fer les maletes. Al llarg d'una temporada passa moltes setmanes fora de casa, però des del 8 d'octubre la vida el va canviar. Aquest dia va venir al món el seu fill.

Quasi sempre ha intentat esquivar totes les preguntes referents a la seva intimitat. No obstant això, en aquesta ocasió, va intentar abordar amb certa naturalitat què implicava ser pare. Ho definia com «una nova etapa, bonica i diferent». El tennista ha assenyalat que es troba davant «d'un món nou, amb una pressió molt diferent». Sobretot perquè sap que hi ha «una persona que depèn de tu», però intenta restar transcendència a l'assumpte i es compara amb qualsevol altre pare. «No és res diferent per a mi que per a tots els altres. Tots patim pels nostres fills, intentem que estiguin tan bé com sigui possible», ha apuntat.

Es troba en una fase de la seva vida totalment nova, de constant aprenentatge: «És la primera vegada i estic intentant gaudir al màxim d'aquesta nova etapa de la meva vida». Això sí, segurament li encantaria passar més temps a casa amb la dona i el petit, però això haurà d'esperar un temps.

Rafa Nadal encara se sent amb forces per donar guerra al circuit de l'Associació de Tenistes Professionals (ATP). Ha fet una temporada magnífica i ha estat sempre entre els millors, encara que ha hagut d'afrontar uns quants problemes físics que li van fer replantejar-se el seu futur. En algun moment va pensar a retirar-se i dedicar-se a la família, però no vol marxar sense aconseguir més títols per a les seves vitrines.

Tanmateix, sí que s'ha especulat amb la possibilitat que la paternitat li hagi fet replantejar-se la situació. Sobretot ,després dels moments tan complicats que va viure juntament amb Xisca a l'etapa final de l'embaràs. La seva dona va haver de romandre uns quants dies ingressada en un hospital per unes complicacions. Finalment, per sort, tot va sortir bé.

«Després d'uns dies i molts missatges d'afecte, només volia donar-vos les gràcies a tots. Estem molt contents i tots molt bé", va escriure el tennista a les xarxes socials després de convertir-se en pare.

Rafa Nadal continua amb els seus compromisos

Rafa Nadal i la seva dona estan molt centrats en cuidar el nen, però això tampoc no els impedeix seguir amb els seus projectes professionals. A més del tennis, també han tret un perfum personalitzat comercialitzat per la firma Henry Jaques Perfums.

Només estrenar-se amb la paternitat, un bon amic del tennista va voler recordar-se'n. Feliciano López assegurava que: «Quan ets pare no tens gaire temps per agafar el telèfon ni als teus amics ni a ningú. El vaig felicitar i uns dies després vaig tenir la sort de poder xerrar amb ell i com qualsevol pare està molt feliç. Fa unes setmanes que no els hem vist ni res perquè són a Mallorca, però els veurem. Estan gaudint molt d'aquest moment i ha sortit tot bé».

Rafa Nadal ja pensa en el futur lluny de les pistes. Vol dedicar-se a la família, al golf i la pesca, que en són les seves grans passions.