Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal confirma l'última notícia que l'angoixa sobre l'estat del seu bebè

Rafa Nadal està molt preocupat per l'embaràs

Rafa Nadal rebia fa una setmana una mala notícia: la seva dona havia d'ingressar a una clínica de Palma la setmana número 31 del seu embaràs. 

En un primer moment es va considerar la possibilitat que hagués de ser intervinguda. Tot i això, com que l'estat de gestació estava tan avançat, van optar per esperar. Ara, ja regna la tranquil·litat: tant la mare com la criatura es troben bé. «No corre perill ni la vida de Mery ni la del bebè», va assegurar la periodista Vanesa Sánchez a Ya es mediodía.

Nadal ha intentat estar molt atent a la recuperació de la seva dona. La redactora del Diario de Mallorca, ha explicat el següent: «És una intervenció que li han de fer en algun moment i ara no li l'estan fent per la seva situació».

«Continua ingressada a l'hospital. Probablement la tindran dues setmanes més sota control. I si decideixen no intervenir-la, el que li recomanen és que es quedi a Palma», ha explicat a l'espai de Telecinco.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal està molt atent a la seva dona i al bebè. | GTRES

Per tant, no tornarà al domicili familiar a Porto Cristo «per tenir-la molt més a prop i controlada». El matrimoni ja comença a assumir que es tractarà d'un «bebè prematur», va dir la periodista. Els últims dies es donava a conèixer el seu ingrés a un centre mèdic, però no seria la primera vegada.

Durant els darrers mesos, Mery Perelló ha hagut de passar diverses vegades per l'hospital. Destaquen que és un embaràs complicat, que «els ha costat molt tenir».

La parella feia temps que desitjava tenir família, però els compromisos professionals del tennista ho van impedir. Volia estar molt centrat en la seva carrera, però ara, que es troba al tram final, va veure amb bons ulls l'opció de ser pare.

Rafa Nadal, que roman en aquests moments al continent americà per disputar l'Open dels Estats Units, està molt molest. Li resulta molt desagradable que s'hagi filtrat aquesta informació sobre l'estat de la seva dona. La parella tracta de portar la seva vida privada amb molta discreció i són molt reservats en tot moment.

De fet, al cap de poc temps de conèixer-se la notícia de la seva paternitat, va demanar respecte als mitjans. Entenia que aquest fet formava part de la seva intimitat i sol·licitava que deixessin al marge qualsevol assumpte que no fos purament esportiu.

Són conscients que sempre en parlaran, però els agradaria que se centressin sobretot en la seva faceta com a tennista. Com sempre havia estat. No obstant això, tots els focus estan posats al bebè i la seva mare. Nadal «té una àrea de protecció, un nucli molt tancat de familiars i amics. Ho tenen tot molt controlat i els sorprèn que sorgeixin aquesta classe d'informacions», assenyalen.

Rafa Nadal intenta destapar el traïdor

Rafa Nadal i el seu entorn són una autèntica pinya. Tots tenen molt bona relació i formen un equip molt compacte. Tant els seus familiars més directes, com els seus amics de sempre, no li fallarien mai.

Ara, volen saber qui va ser la persona que es va encarregar de filtrar-ne a la premsa aquests detalls sobre l'ingrés. La presentadora del Fresh, María Verdoy, ha destacat que «aquest traïdor estaria dins de l'hospital». Entre tanta gent, és possible que algú no hagi pogut frenar la llengua.

Malgrat el secretisme, els últims dies han vist uns quants familiars del tennista pels voltants del centre mèdic. Entre ells, els seus pares, la seva germana Maribel o alguns éssers estimats de Mery. Tothom està molt atent al seu estat. Rafa Nadal sap que la situació és preocupant, encara que no és greu; altrament, ja hauria tornat a Mallorca per estar amb la seva dona.