Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal revela que els rumors sobre la salut de Xisca Perelló són certs

Rafa Nadal, atònit davant les noves informacions sobre la salut de la seva dona

Rafa Nadal segueix atent a les informacions que arriben des d'Espanya sobre la salut de la seva dona. I és que Xisca Perelló va ingressar fa uns dies en un centre hospitalari privat de Palma de Mallorca, quan es complien 31 setmanes del seu primer embaràs.

Rafa Nadal, que ara no pot estar al costat de la seva dona, ja que està preparant l'últim Grand Slam de la temporada, es va quedar realment preocupat. De fet, es va alarmar quan la família li va informar que Xisca es va veure obligada a ingressar en un centre mèdic en plena fase avançada de gestació.

Tot i les primeres informacions que han sortit a la llum, que no eren gaire optimistes sobre la seva salut, tot va quedar en un ensurt. Així doncs, per sort, Nadal podrà continuar concentrant-se per posar-se a punt com més aviat millor per debutar d'aquí a tres dies a la pista central de l'US Open.

Nadal confirma els rumors sobre la seva dona a milers de quilòmetres de distància

Afortunadament per a la família Nadal-Perelló, l'estat de salut de la noia no té gravetat. I encara que s'ha parlat poc de les causes d'aquest ingrés tan sobtat, Sálvame n'ha donat les claus.

No ens hem d'alarmar perquè Xisca està en bones mans i el més segur és que es tracti d'una revisió pròpia de l'estat en què es troba la jove.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal segueix des de la distància les notícies que s'han publicat sobre la seva dona| GTRES

Ha estat Laura Lago, veterana reportera del programa de Telecinco, la que ha entrat en directe per revelar les darreres informacions amb relació a la salut de Mery.

La mateixa periodista ha sostingut en directe que el centre mèdic on està ingressada la parella de Rafa Nadal no té pensat emetre cap comunicat. No ho farà, de moment, a petició expressa de la família.

Xisca Perelló està en bones mans i tot s'ha quedat en un ensurt

I és que Xisca està, per ara, en observació mèdica i només queda per dilucidar si finalment acabarà passant pel quiròfan o no caldrà que se sotmeti a cap intervenció.

Primer pla de Xisca Perelló.
Xisca Perelló està en bon estat malgrat haver ingressat a un hospital | GTRES

Tot i això, el que sí que han dit a la dona de Nadal és que només abandoni l'hospital haurà d'estar tan descansada com sigui possible. I la veritat és que li han aconsellat que no faci esforços ni vagi de viatge enlloc.

Si la visita de Xisca a Nadal a l'US Open era una incògnita fins avui, ara queda clar que no serà a Nova York. Així, la jove s'haurà de quedar a casa seva a Porto Cristo recuperant-se d'aquest petit revés. Un contratemps que ha deixat certament preocupats els seus.

Nadal se centra en el pròxim repte de tenis després de l'ensurt de Xisca

A més a més, la reportera de Sálvame ha deixat clar que si en algun moment Mery Perelló hagués estat greu a l'hospital, Rafa Nadal ho hauria deixat tot. Sí, perquè hauria renunciat a l'US Open per estar amb ella el temps que hagués calgut.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal intenta oblidar l'ensurt que li ha donat la seva dona Xisca | GTRES

Una cosa que posa de manifest que ha estat un ensurt sense importància, i que l'embaràs avança segons allò previst a escassos dos mesos que neixi el primer fill de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

D'altra banda, Nadal afronta amb il·lusió aquest tram final de temporada. Sap que li costarà agafar la forma després d'un temps notable gairebé sense jugar a tenis. Però, les baixes de Djokovic i Zverev fan que el manacorí tingui esperances de fer un bon paper a les pistes de Nova York.