Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

A Rafa Nadal se li escapa quan naixerà el seu bebè i si és nen o nena

Nadal està molt il·lusionat amb la paternitat

Rafa Nadal complirà el seu somni de ser pare d'aquí a molt poc temps. Fa uns dies, una coneguda revista desvelava l'embaràs de la seva dona Xisca després de diverses setmanes de rumors. Però a mesura que passen les hores, es van coneixent més detalls del nadó.

Es tractarà d'un nen i, en principi, vindrà al món a l'octubre. El diari Última Hora assenyala que la dona del tenista es troba al cinquè mes. La parella està molt il·lusionada amb la notícia i, així, els ho ha traslladat als seus amics.

Rafa Nadal sempre havia confessat el desig de tenir nens, però tenia clar que desitjava exercir de pare quan els seus compromisos professionals no li exigissin tant. Ara ja es troba a la recta final de la seva carrera, amb la retirada molt propera.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i la seva dona, encantats amb el nadó que naixerà en quatre mesos | GTRES

Els últims dies ja avançava que els seus problemes físics al peu podrien avançar la marxa del tenis professional. Tot i això, es resisteix a llançar la tovallola tan aviat i, en aquests moments, està pendent de l'evolució de la seva lesió després de provar un nou tractament.

La parella sempre ha estat molt discreta respecte a la paternitat. Això sí, els seus familiars i amics ja coneixien la notícia des de fa una setmana. A més a més, han estat moltes les persones que els han volgut felicitar per l'ampliació de la família.

Un grup de seguidors no van dubtar a acostar-se fins al 'Mallorca Country Club' de Santa Ponça per donar-los enhorabona. És el lloc on sol entrenar el de Manacor. Els primers a fer-ho va ser un matrimoni francès i el seu fill, que van rebre un tímid 'gràcies' per part del tenista.

Rafa Nadal i Xisca Perelló formen una de les parelles més consolidades del món de l'esport malgrat la seva joventut. Fa 18 anys que estan junts, dels quals dos i mig són com a casats. Després de molt meditar-ho, creuen que els ha arribat el moment de fer el pas i ampliar la família.

El casament va tenir lloc el 19 d'octubre del 2019 a Sa Fortalesa de Pollença. A l'enllaç, van acudir cares molt conegudes, entre les quals hi havia el rei emèrit, a qui uneix una gran amistat des de fa temps.

L'esportista balear esgota ja els seus últims anys al màxim nivell. Els dolors i el cansament a causa dels viatges i de l'exigència de les competicions el poden empènyer a prendre una decisió dràstica. Malgrat això, es resisteix a marxar en considerar que encara li queda corda per a estona.

Fa tot just una setmana, aconseguia alçar-se amb el seu 14 'Roland Garros'. Té ganes de continuar ampliant el palmarès, però no a qualsevol preu, ja que necessita tornar a recuperar les bones sensacions que feia temps que mostrava.

Rafa Nadal prova un nou tractament

Rafa Nadal ha advertit que no està disposat a seguir jugant amb dolors al peu, però tampoc té intenció de seguir amb les infiltracions. Per això, s'ha sotmès a un tractament de radiofreqüència premuda per reduir les molèsties.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
El tenista i la seva dona es fonen en una afectuosa abraçada | GTRES

En funció de l'evolució, es plantejarà la possibilitat de prendre part a 'Wimbledon', que arrencarà el 27 de juny. Si no es presenta al torneig d'herba, possiblement se'n replantejarà el futur.

Mentrestant, al tenista li plouen els reconeixements. No només li arriba l'afecte del públic espanyol després de guanyar als millors campionats del circuit. I és que aquest dimecres va rebre un premi per la seva trajectòria esportiva a Palma.

A l'esdeveniment, Nadal assegurava que «ser reconegut a les Balears és un significat especial en un any emocionant. Difícil, però de moments especials». Recuperar-se i exercir de pare són els dos propers objectius que es planteja el tenista.

▶️ ¡Oficial! Las fotos del embarazo de Xisca Perelló y Rafa Nadal