Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

Rafa Nadal explica d'on traurà els diners que necessita

Nadal s'enfronta a un import important

Rafa Nadal ja sap d'on podrà treure els diners que necessiten. Després dels últims esdeveniments, els seus comptes s'han vist força afectats. Però li ha sorgit un nou projecte que us reportarà quantiosos ingressos.

Fins ara gairebé tots els diners que guanyava procedien de la seva carrera esportiva i de les firmes publicitàries. Això li va permetre acumular força estalvis, fins al punt de permetre's uns quants capricis durant aquests anys. Però l'arribada al món del nadó també li suposa una despesa extra.

En qualsevol cas, Nadal ha trobat una nova solució. Juntament amb la seva dona, Xisca Perelló, ha creat una firma de luxe per treure al mercat una fragància amb el seu nom. Consistirà en una col·lecció de tres perfums, que comptaran amb l'aval de Henry Jacques.

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal posarà el seu nom a una signatura de fragàncies | GTRES

Però el que no comptaven els seguidors del tenista és amb el preu. Aquest producte només estarà a l'abast de poques butxaques.

No és el primer famós que es vincula amb un perfum. Les marques es rifen als noms del moment.

Aposten per l'elegància i saber estar, com va passar amb Xabi Alonso, que va ser imatge d'Hugo Boss, o Zidane i Montblanc. En el cas de David Beckam va decidir llançar la seva línia d'articles. Però la situació del manacorí és totalment diferent de la d'ells.

Ni l'empresa és seva ni prestarà la imatge per a la promoció d'aquests productes. La firma francesa Henry Jacques traurà tres fragàncies inspirades a la seva terra i que portaran el seu nom a l'envàs, explica El Diario de Mallorca .

Rafa Nadal encara no coneix els preus exactes que tindran els perfums, però no seran precisament barats. Només cal passar-se per la web d'aquesta companyia per comprovar que només venen fragàncies exclusives. Els preus ronden entre els 500 i els 1100 euros.

Això convida a pensar que la línia d'articles del balear tampoc no es quedarà gaire enrere. De fet, alguns mitjans assenyalen que estaran més a prop dels 1000 que dels 500 euros.

Les tres fragàncies es reuneixen sota una mateixa col·lecció que porta el nom d' In All Intimacy. Podran adquirir-se amb la denominació de Rafael Nadal Nº1, Rafael Nadal Nº2 i María Perelló.

La primera es compon de llimona, coriandre, fusta de cedre i cuir. La segona destaca pels cítrics, frèsia i tocs florals, mentre que la de la seva dona compta amb violeta, gessamí, bergamota, tarongina i sàndal.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Els perfums de Xisca i Nadal seran de luxe | GTRES

Els seguidors del tenista, que es compten per milions a tot el món, segur que desitgen que es posin a la venda. Tot allò que porta la firma del balear inspira confiança. I amb els preus d'aquests articles potser no defrauden ningú.

Rafa Nadal segueix els passos d'altres famosos

Rafa Nadal confia a obtenir l'èxit que han aconseguit altres famosos al mercat de les fragàncies. Actualment s'està vivint un boom autèntic. L'Espanyol revelava que 'White Diamonds', d'Elisabeth Taylor, va aconseguir 2.000 milions de dòlars en vendes des del 1991.

Però un dels moments més importants va arribar el 2002; va ser quan Jennifer Lopez va treure a la venda 'Glow'. Es tracta d'una aigua de colònia que era molt assequible. Per menys de 25 euros es podia trobar a molts establiments.

El mateix passava amb 'CR7 Origins', de Cristiano Ronaldo, que també estava per sota dels 30 euros. Els perfums trets per les germanes Kardashian, per la seva banda, s'adquireixen per 40 dòlars.

Rafa Nadal i la seva dona apostaran per una marca de luxe. Qui vulgui portar l'olor de Mallorca i de Balears haurà de gratar-se la butxaca.