Rafa Nadal gaudeix de la seva victòria de Roland Garros amb Xisca Perelló després de guanyar dos milions d'euros pel torneig

El tenista està passant pel seu millor moment i podria ser que la parella es casés ben aviat

Rafa Nadal amb Xisca Perelló. | Cedida

Després d'aconseguir guanyar el seu desè Roland Garros i un premi en metàl·lic de dos milions d'euros, Rafa Nadal no pot deixar de somriure. A més, el passat dia 3 de juny va fer 31 anys. A més, sempre hi ha una persona en la vida de Nadal que mai falla. Ella, sens dubte, és Xisca Perelló, la xicota del tenista. Junts han passat penes i glòries, però sempre units. La jove sempre l'acompanya i li dona suport des de la grada en tots els tornejos. Després de dotze anys junts, formen una de les parelles més consolidades del panorama esportiu. Actualment, després de la seva gran victòria a Roland Garros, el manacorí està vivint un dels millors moments després d'una dura i complicada temporada. Ara, el seu següent repte és vèncer a Wimbledon per atrapar a Murray, qui segueix liderant el rànquing d'ATP. Segons sembla, el tenista està disposat a tot, excepte a casar-se amb Xisca, un tema del qual no se sap res, tot i que fa més de deu anys que estan junts.

Xisca, per la seva banda, és filla d'un important constructor local, una dona molt simpàtica i incondicional al tenista. Porta tota la vida amb ell, des que la germana del tenista els presentés l'any 2005, quan tot just eren uns nens, tal com explica 'Informalia'. Des d'aquest moment, gairebé no s'han separat. Nadal, per la seva banda, amb aquest triomf, ha aconseguit un xec de més de dos milions d'euros, més diners per continuar augmentant la seva fortuna.

Sens dubte, el mallorquí està boig per la seva xicota. Quan a Austràlia li van preguntar per ella, Rafa es va posar vermell i nerviós demostrant que li agrada molt, per molt que passin els anys. Malgrat tot, Rafa ara pot dir que és tan afortunat en el joc com en l'amor. Després de la seu rècord a Roland Garros, potser s'anima a demanar-li matrimoni a Xisca, ja que, és una de les poques coses que li queden per aconseguir el tenista espanyol. Després d'aquesta important victòria i amb la quantitat guanyada pel torneig, cada vegada es parla més de la boda de la parella, ja que ara seria un moment genial per casar-se.


Comentaris

envia el comentari