Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal fa plorar Xisca Perelló amb la seva confessió sobre el bebè

L'emoció de Rafa Nadal ha fet plorar més d'un

Rafa Nadal s'ha convertit en pare fa només unes setmanes. La paternitat ha suposat un abans i un després. I és que aquest succés ha canviat per sempre les vides del tennista i de la seva dona, Xisca Perelló.

Això sí, ell no ha dit que no als seus pròxims compromisos laborals, un d'ells a França. I ha estat allà on ha esmentat per primera vegada la seva nova faceta com a pare. Pel que sembla per les seves paraules, li ha estat molt difícil separar-se del seu fill acabat de néixer.

Només ha passat un mes des que Xisca donés a llum, de manera que la dificultat es fa més intensa. Encara que poc se sap sobre aquest nou esdeveniment a la seva vida, ja que tot ho revela amb comptagotes.

El 18 vegades guanyador del Grand Slam és molt hermètic i gelós amb la seva intimitat. Però aquesta ocasió ha estat diferent. El nebot de Toni Nadal no ha dubtat a fer unes breus declaracions sobre el nen.

«És curiós que ja el trobi a faltar, coneixent-lo des de fa tot just tres setmanes»

Abans del seu debut al Másters 1000 de París-Bercy ha volgut recordar algú molt especial. «Sempre ha estat dur marxar de casa per jugar sincerament, però ara amb el meu fill encara ho és més. És curiós que ja el trobi a faltar, coneixent-lo des de fa tot just tres setmanes».

Foto de Rafa Nadal.
Rafa Nadal confessa com de dur ha estat separar-se del seu fill. | GTRES
 

Cal recordar quan fa anys va dir que diria adeu al tennis en el moment en què es convertís en pare. Tot i la seva edat, l'esportista continua estant en un bon moment, tant físic com mental. Durant la trobada amb els periodistes, quan parlava de la família, li era impossible amagar la seva felicitat.

«Com tots els canvis a la vida, és una mica complicat, però afortunadament vivim envoltats de tecnologia i podem fer videotrucades en qualsevol moment». Aquestes eren les seves paraules sobre tot el que pot fer per sentir el petit i la seva parella a prop.

Tot i que aquests primers mesos el mallorquí notarà la seva dona molt ocupada, aquest període de temps és essencial per al creixement del petit Rafa. Xisca Perelló sempre ha estat un suport incondicional per al tennista. Ara el balear haurà passat a un segon pla amb el naixement del seu fill.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni sempre ha estat molt unit. | Europa Press
 

Una història d'amor i molta felicitat

Fa 18 anys que Rafa Nadal i Xisca estan junts. De fet, són una de les parelles més sòlides de famosos del país. Encara que, com esmentàvem, de vegades és molt difícil saber què passa entre ells.

El 2019 segellaven el seu amor etern amb un casament molt íntim en què no va faltar res. Ara la cirereta de la seva història d'amor apareix en forma de bebè, una cosa que sabien que passaria tard o d'hora.

Haver-se convertit en pare per primera vegada ha canviat la seva perspectiva pel que fa a la feina. Ara, diu, el que li interessa més és jugar, no guanyar.

«Per ser clar, no estic mirant el número u. És un objectiu que m'interessa, però ja no lluito per ser-ho. He aconseguit aquest objectiu diverses vegades durant la meva carrera, una cosa que m'enorgulleix».

«Però com dic moltes vegades, estic en una etapa de la meva carrera en què només lluito per ser competitiu en cada torneig que jugo», afegia.

«Mantenir la passió, l'amor pel joc i l'esperit de lluita cada dia i en cada entrenament és motiu d'orgull. Espero divertir-me tant en els dos últims tornejos de la temporada», concloïa.