Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal i Xisca Perelló admeten que els mals auguris són certs

Rafa Nadal s'està preparant per a un dels desafiaments més grans de la seva carrera professional

Rafa Nadal està passant per un moment delicat a la seva trajectòria esportiva. El balear ha estat qüestionat per la seva capacitat física després d'haver passat per tantes lesions i canvis personals. Ara té una oportunitat per fer callar rumors, o avivar-los...

El tenista va caure lesionat a l'Open d'Austràlia el 18 de gener passat, quan es disputava el premi contra Mackenzie McDonald, però sembla que calen més lesions per esfondrar Rafa Nadal. Ara es disposa a lluitar per enèsima vegada els propers títols que vol conquerir.

Han passat sis setmanes d'aquesta contusió fatal i Rafa Nadal ja està preparat per donar tot de si mateix. Ara té un objectiu encara més ambiciós, si és possible, el de conquistar Roland Garros, un dels tornejos més preuats. Tant que el balear ha decidit no anar a la gira nord-americana del proper mes de març.

Imatge de Rafa Nadal amb el seu fill passejant pel carrer
Rafa Nadal ho està donant tot als entrenaments | Twitter

Rafa Nadal ha estat entrenant durament aquests dies previs, així ho ha captat la càmera d'un aficionat a les pistes cobertes de la seva acadèmia. El balear s'estava preparant en una pista d'argila, cosa indicativa del proper partit que disputarà.

L'última lesió del manacorí el va obligar a provocar una llarga pausa per a la seva rehabilitació, cosa que ha fet que la seva condició física també baixés. Com a conseqüència, es va perdre el torneig que va tenir lloc a Doha fa una setmana. Igual que va passar amb el que va passar a Dubai.

Però una cosa que molts esperaven poder veure i que no serà possible era l'enfrontament entre Rafa Nadal contra el murcià Carlos Alcáraz. El jove també va estar passant per dificultats físiques per haver-se fet mal al partit de Rio de Janeiro.

«Si veiéssiu com entreno diàriament, no pensaríeu que vull retirar-me»

El Roland Garros s'ha convertit en la màxima prioritat, el torneig que és la meca de tot professional del tenis. Un torneig en què tothom hi posa la mirada, així que la pressió a què s'està sotmetent el tenista no és poca.

Als 36 anys, i després d'haver estat pare, són molts els rumors que han agafat força pel seu deteriorament amb la raqueta. Tot i això, els entrenaments a què s'està sotmetent continuen sent d'alt nivell.

Xisca Perelló i Rafa Nadal es van convertir en pares primerencs fa uns mesos, cosa que molts han indicat com un fet que pugui encoratjar la retirada del tenista. Tot i això, Rafa Nadal ja va fer callar totes les possibles referències a la seva retirada: «si veiéssiu com entreno diàriament, no pensaríeu que vull retirar-me».

Quan va néixer el petit Rafa, l'esportista va haver de saber com compaginar la vida a les pistes amb la personal. Va ser un moment decisiu a la seva vida.

Xisca Perelló i Rafa Nadal han canviat completament les seves prioritats, ara el seu petit fill és el centre de les seves vides. Tot i això, Rafa Nadal també ha sabut com invertir el seu temps i els seus beneficis en nous negocis. Així que el tenista podrà deixar la raqueta, però s'està assegurant un futur alternatiu.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!