ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

El multimilionari Rafael de Marchena deshereta al seu marit Erik Putzbach

El col·laborador català de televisió ha confessat que no sabia que el contracte que va firmar era de convivència i no de matrimoni

Rafael de Marchena i Erik Putzbach
El multimilionari, Rafael de Marchena deshereta al seu marit Erik Putzbach | AMANDA KARI MCHUGH / CESSIÓ LV

A principis del 2019, el col·laborador de televisió, Erik Putzbach es quedava vidu després que el seu marit, el multimilionari colombià Rafael de Marchena, morís a causa d'un càncer. Tots dos es van casar el 6 de gener de 2018 a 'Los Ángeles'. Després de la lectura del testament, Putzbach, de 38 anys, s'ha assabentat que el seu marit no li ha deixat cap bé de la seva herència, tal  com li havia promès.

Així doncs, el col·laborador de televisió ha conegut després de la lectura del testament que només havia firmat un contracte de convivència el dia de la boda i que per tant, no li corresponia cap porció del patrimoni del seu difunt marit.

imatge de Marchena i Erik
Erik Putzbach va firmar un contracte de convivència i no de casament | Telecinco

 

«Em sento enganyat, ultratjat i utilitzat»

Putzbach ha confessat que aquesta «ha estat el pitjor desengany de la meva vida, em sento enganyat, ultratjat i utilitzat» i ha afegit «Rafael em va dir que em pertanyia una part del seu llegat i que les seves joies serien per a mi i no ha estat així, no m'ha tingut en compte». Erik ha afirmat que sabia que una bona part de la fortuna del seu exmarit seria per a la seva fundació però no s'esperava «quedar-me sense res d'ell».

També et pot interessar: María Teresa Campos vol recuperar el protagonisme a Telecinco

El català reconeix haver estat un «estúpid» i confiar-se per firmar «cegament» uns papers pensant que eren els del matrimoni i ha assegurat que es va assabentar més tard que no estaven casats durant una conversa que van mantenir en un restaurant: «Entre nosaltres només hi havia un contracte de convivència». Com que no estaven legalment casats «seria inútil iniciar un procés legal per exigir una part de l'herència» ha afegit el jove català.

Erik ha assegurat que parlar del tema de l'herència amb en Rafael va causar que aquest tingués un canvi d'actitud i ha explicat que va patir «un maltractament psicològic durant la setmana que va estar a 'Los Àngeles'» perquè Rafel va deixar de parlar-li i ha afegit que «és una pena que tirés per la borda cinc anys de relació» durant les últimes tres setmanes de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari