IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rajoy s'equivoca i es refereix a Catalunya com una «república»

El president va concedir una entrevista a la cadena radiofònica 'Onda Cero'

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, en una imagen de achivo
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha ficat la pota en directe | CatalunyaDiari.cat 

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha concedit una entrevista a 'Onda Cero' que ha provocat un gran enrenou a les xarxes per les seves declaracions d'avui dimecres, 24 de gener. El periodista Carlos Alsina és qui s'ha encarregat d'entrevistar el líder del PP i s'ha assegurat de parlar tant de la corrupció com de la situació que s'està vivint a Catalunya.

Ambdós han parlat de la corrupció en general que està afectat Espanya i, sobretot, de la implicació del PP en aquesta. Els famosos papers de Bárcenas i les gestions dels populistes a València han estat punts claus de l'entrevista. Tanmateix, l'actual crisi política catalana s'ha fet ràpidament amb tot el protagonisme.

Rajoy ha assegurat que «presentaria un recurs al Tribunal Constitucional» en cas que Carles Puigdemont fos investit president telemàticament. No obstant això, aquesta no és la declaració que més ha impactat l'audiència, ja que una altra frase seva s'ha fet viral ràpidament.

Crítiques a les xarxes 

L'entrevista continuava centrant-se en la situació catalana i quan Alsina li ha preguntat al president sobre els resultats de les eleccions que es van celebrar el passat 21 de desembre, Rajoy ha tingut un «lapsus» a l'hora de respondre. Volia fer referència a Catalunya i ha acabat mencionant que és una «república».

«Els resultats dels independentistes en les últimes eleccions de la República catalana han estat similars a les anteriors», ha dit el president en confondre's. Tenint en compte la gran tensió que s'està vivint al territori català, una confusió com aquesta no ha passat gens per alt, sinó que més aviat ha generat una gran polèmica.

De fet, han aparegut molts comentaris a les xarxes socials relacionats amb la ficada de pota del president a la cadena radiofònica. Fins i tot, alguns usuaris l'han criticat, a través de Twitter, després d'escoltar les inesperades paraules.


Comentaris

envia el comentari