Ivan Rakitic a favor de Kiko Rivera: «Està fet, no et preocupis que guanyes ‘GH’»

El futbolista del Barça ha demostrat tot el seu suport al fill d’Isabel Pantoja amb un vídeo compartit a les xarxes socials

Imagen de archivo de Rakitic.
Ivan Rakitic dona el seu suport a Kiko Rivera perquè guany 'Gran Hermano DÚO' | FCB

Després de tretze setmanes tancats a la casa de Guadalix de la Sierra, els seguidors de ‘GH DÚO’ de Telecinco finalment podran veure quin dels finalistes s’endú el maletí amb els 100.000 euros en metàl·lic. El guanyador està entre Kiko Rivera, María Jesús Ruiz, Alejandro Albalá i Juanmi. Dos d’ells, concretament els dos últims, van sortir de la casa durant la primera part de la gala final, retransmesa aquest dimecres 10 d’abril.

Rakitic vol que Kiko Rivera guanyi ‘GH DÚO’

Ara, la lluita està entre María Jesús Ruiz i Kiko Rivera, i ambdós bàndols lluiten amb totes per fer-se amb tan apreciat premi. Des de fora, la primera té el suport econòmic de Gil Silgado, mentre que el segon, compta amb el de la seva mare, Isabel Pantoja. Però, entre els seguidors del concurs, hi ha moltes altres cares conegudes que no dubten ni un segon en compartir la seva opinió i deixar ben clar qui ha de ser el guanyador.

Com és el cas d’un futbolista del Barça ben reconegut: Ivan Rakitic. El migcampista no ha dubtat en compartir amb tothom a través de les xarxes socials un vídeo, que s’ha fet viral, amb un missatge molt especial a favor del finalista de ‘GH DÚO’: «L'audiència ha decidit que el guanyador de ‘GH DÚO’ sigui... Kiko Rivera. I ningú més. Ja està tot fet. No et preocupis que guanyaràs».

El croat va coincidir amb Rivera fa un temps a la capital andalusa, quan jugava en el Sevilla i amb qui va estar durant quatre temporades. A més, aquesta ciutat també li és important perquè és on va conèixer la seva dona Raquel Mauri el dia abans de firmar el seu contracte a Espanya, va ser amor a primera vista en un bar de la ciutat i no va dubtar en dir-li al seu germà: «Veus aquella cambrera? Em casaré amb ella».


Comentaris

envia el comentari