Sergio Ramos i Pilar Rubio

Sergio Ramos i Pilar Rubio tenen els dies comptats a Madrid: obligats a mudar-se

La renovació del capità del Reial Madrid es paralitza perquè la proposta del club no li convenç

Sergio Ramos i Pilar Rubio tenen els dies comptats a Madrid. La renovació del capità del Reial Madrid segueix sense resoldre's i la proposta del club ha sigut tan poc interessant que el jugador ha decidit rebutjar-la. Està esperant noves opcions, així que podrien ser els seus últims moments a l'equip.

Amb el mes de gener a punt de finalitzar i amb Luka Modric renovat, la continuïtat de Sergio Ramos i Lucas Vázquez al Reial Madrid segueix en dubte. Per tant, sense arribar encara a un punt de no retorn, les renovacions del capità i de l'home per a tot de Zinedine Zidane van per un camí força complicat.

La situació econòmica provocada per la pandèmia tampoc ajuda gens ni mica, encara que sembla que el club tampoc s'està esforçant molt en la seva continuïtat. La veritat és que els dirigents del Reial Madrid estan immersos en altres assumptes, i és que segueixen amb la seva batalla per quadrar números, ajustar balanç i evitar que els comptes del club puguin tirar qualsevol mena de dèficit a la fi de la present temporada.

Estan intentant evitar la situació que està succeint al Barcelona i les seves milionàries pèrdues. Per descomptat, des de l'entitat madridista tenen clar que no passarà i que ho tenen tot sota control. El que sembla que no controlen massa o que estan passant per alt és que en pocs dies poden perdre a dos grans jugadors.

Florentino Pérez ja va confessar en el seu moment que s'aconseguia evitar els números vermells en anteposar el cap al cor en algunes decisions, circumstància que el club està duent a peu de la lletra amb la renovació de Ramos que acaba el contracte el pròxim 30 de juny.

Sergio Ramos obert a escoltar noves ofertes

Les propostes llançades des del club, tant a Sergio Ramos com a Lucas Vázquez, han estat rebutjades pels jugadors. A partir d'aquest moment no s'ha produït moviment en cap sentit i tot està a l'espera d'esdeveniments, ja que els jugadors no tenen cap esperança, però de moment cap dels dos ha anunciat la seva renúncia.

Ramos i Vázquez estan en el seu dret de sentir altres ofertes i esperar l'arribada d'una proposta millor a la presentada pel Reial Madrid. Un any i mig enrere, un grup dels anomenats grans d'Europa, van arribar a un pacte de no- agressió pel que fa a fitxatges de jugadors. Bayern, Reial Madrid, Manchester United, Barcelona, PSG i Juventus es van sumar a una iniciativa que pretén que el mercat no es dispari i, sobretot, que entre ells ni competeixin, ni es donin cops per l'esquena.

La comunicació entre aquests clubs és fluida i és que, encara que són rivals, mantenen una estratègia comuna. I més en temps de crisi, tot i que la iniciativa és anterior a la crisi del Coronavirus. Un exemple clar d'aquest pacte va ocórrer el passat estiu, ja que es va respectar el pacte amb Leo Messi i en el moment en què el Barcelona es va negar a negociar, City i PSG van renunciar a qualsevol aproximació a jugador.

Amb Alaba ha passat una cosa semblant i tots els moviments al voltant de l'austríac es van iniciar en el moment en què el Bayern va anunciar que donava per acabada la negociació per a la renovació del seu contracte, moment en què diversos equips, entre ells el Reial Madrid, van començar a festejar el defensa.

En les últimes setmanes són diversos els equips que han cridat als dirigents blancs per fer-los arribar el seu interès per tots dos jugadors, però, de moment, no hi ha hagut cap acostament ni amb Ramos ni amb Vázquez, almenys de manera oficial i pública. Si Sergio Ramos decideix abandonar definitivament al seu actual equip i escollir una nova oferta, Pilar Rubio i el jugador es veuran obligats a abandonar el niu que tenen construït a Madrid.

La presentadora es veurà més afectada que Ramos, si canvien de domicili i de localització. Actualment treballa a 'El Hormiguero' i, a més, té a tota la seva família a la capital. Abans del 30 de juny es farà públic si es produeix la renovació del capità o no, i podrem saber si hi ha nova localització o la parella es queda a Madrid.