Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos en primer pla de Ginés Corregüela i Yaiza Martín amb el rostre seriós

La raó per la qual Ginés Corregüela es nega a pronunciar el nom de Yaiza Martín

Ginés Corregüela prefereix ser prudent i opta per no pronunciar en cap moment el nom de Yaiza Martín

Fa tot just uns dies, Ginés Corregüela va fer saltar totes les alarmes a través de les xarxes socials. Entre llàgrimes, 'el rei dels entrepans' va insinuar que Yaiza Martín havia entrat a casa seva amb unes claus que tenia i li havia destrossat tota la roba amb lleixiu.

Tot i això, el que més va cridar l'atenció d'aquest vídeo va ser que, en cap moment, Ginés va voler pronunciar el nom de Yaiza. I malgrat que al principi va assegurar que no “mencionaria” el seu nom perquè “no s'ho mereix”, tot apunta que hi ha una altra raó de pes.

Muntatge amb foto de Ginés Corregüela, al costat esquerre, al carrer mirant cap a un costat i foto de Yaiza Martín al costat dret a plató de televisió mirant a la càmera i parlant
Ginés Corregüela insinua que Yaiza Martín està darrere d'aquest acte vandàlic | Europa Press, catalunyadiari.com

Aquest diumenge, 30 de juny, el programa Festa s'ha posat en contacte amb Ginés Corregüela per conèixer com ha viscut aquest dur episodi de la seva vida. "Vaig sentir impotència de veure la roba com estava", ha assegurat l'exconcursant de Supervivientes 2022.

A més, l'influencer no ha tingut objeccions a confirmar que “la clau del pis només tenim ella i jo”, fent referència a Yaiza Martín, però sense pronunciar el seu nom. Acusació que Luis Rollán no ha trigat a rebatre'l després de rebre un missatge de la canària.

Tal com ha assegurat l'exparella de Ginés Corregüela al col·laborador, tot el que ha explicat 'el rei dels entrepans' és mentida. Segons ella, hi havia més persones que en tenien una còpia. A més, ha assegurat que ell va perdre el joc de claus uns dies abans que es produís aquest episodi.

'Festa' informa sobre un incident en què algú ha destrossat el pis de Ginés, mostrant imatges dels danys i entrevistes amb persones relacionades. Captura de 'Festa' el 30 de juny de 2024
Ginés Corregüela no diu el nom de la seva ex per no tenir més problemes | Mediaset

Ha estat llavors quan els col·laboradors de Fiesta l'han advertit a l'influencer que Yaiza Martín podria arribar a denunciar-lo per acusar-lo sense proves. Moment en què ha decidit recular.

Tant és així que Ginés Corregüela ha volgut deixar molt clar que en cap moment no ha esmentat el seu nom en públic. Ni al programa ni al vídeo que ha compartit en xarxes socials.

Ginés Corregüela prefereix ser prudent i no esmentar en cap moment Yaiza Martín

Per por que la seva exparella pugui prendre accions legals contra ell, Ginés Corregüela ha decidit no acusar públicament ningú. Encara que això sí, ell té molt clar qui ha pogut dur a terme aquesta malifeta.

Per això, 'el rei dels entrepans' en cap moment ha donat noms quan ha parlat sobre la persona que ha entrat a casa seva i li ha destrossat la roba.

Primer pla de Ginés Corregüela, concursant de 'Supervivientes 2023', a la seva arribada a plató
Ginés Corregüela denuncia a les xarxes socials que li han destrossat tota la roba | Mediaset

Va ser durant el cap de setmana passat quan Ginés Corregüela va revolucionar les xarxes socials en revelar com s'havia trobat casa seva de Sevilla després del seu últim viatge:

“Acabo d'arribar a Sevilla i mireu què em trobo. Em trobo tota la meva roba «destintada» d'aquesta dona… No diré el nom perquè no es mereix ni que li menteixi”.

Després de confirmar que tota la roba està “per tirar-la”, Ginés Corregüela va assegurar que “aquesta dona” s'havia endut diverses peces seves. Entre elles, “dues jaquetes” i “unes esportives noves” que tenia darrere la porta del seu dormitori.

D'altra banda, i després de mostrar a tots els seus seguidors l'estampa amb què es va trobar després del seu últim viatge, Ginés va voler dedicar unes paraules a Yaiza Martín. Tot i que això sí, sense dir en cap moment el seu nom:

“Crec que ja s'ha oblidat d'on ve, però bé… Al final, es veu la persona que és cadascú. No esmentaré el teu nom perquè no et mereixes ni que et menteix, no t'ho mereixes”.