Fotomuntatge de Raphael i Carolo Ruiz amb la cara pixelada

Raphael, commocionat en saber que el seu jove company ha mort inesperadament

El cantant està molt afectat per la mort del fill de Terele Pávez

Raphael està consternat després de la mort prematura de Carolo Ruiz, el fill de Terele Pávez. Ahir, dimecres, l'actor va morir als 49 anys, cinc anys més tard que ho fes la seva mare als 78 anys a causa d'un vessament cerebral.

Raphael es va assabentar que Carolo havia mort per un comunicat que l'organització dels Premis Pávez va publicar a les xarxes socials.

«Des dels Premis Pávez volem destacar la gran disposició i compromís que sempre va tenir amb la nostra organització i amb la nostra ciutat, Talavera de la Reina», comença dient la publicació a Instagram.

«Trobarem a faltar el caliu, la generositat, amabilitat, afecte i l'energia que desprenia en aquest humil festival. Bon viatge, company!», conclou el text.

Raphael, enfonsat per la mort del seu company

Raphael no dona crèdit al que ha passat. El 31 de març passat, Carolo va fer una publicació al seu perfil de Facebook en què deia que s'havia «desinstal·lat» totes les aplicacions del mòbil.

Va comunicar als seus seguidors: «Ara no és moment per a això. Només vull transmetre agraïment, calma i repòs per part meva», va dir.

Imatge de Terele Pávez abraçada al seu fill Carolo Ruiz a un photocall
Terele Pávez i Carolo Ruiz en un photocall | GTRES

Només conèixer la notícia, Raphael va quedar destrossat. Cal recordar que el cantant era amic de Terele, la mare de Carolo, i que tots dos van ser companys de repartiment a la pel·lícula 'Mi gran noche', d'Álex de la Iglesia, que es va estrenar el 2015.

Raphael tenia un gran afecte pel fill de Terele. A la coneguda actriu, que va morir el 2017, el cantant ja li va dedicar un missatge molt emotiu al seu dia. «Se'ns n'ha anat una enorme actriu. Una gran pèrdua. Era meravellosa. No t'oblidarem», deia en un tuit.

Primer pla de Raphael durant un concert
Raphael està molt trist per la mort de Carolo Ruiz | GTRES

La carrera artística de Carolo Ruiz ha estat molt lligada al director Álex de la Iglesia. Ha participat en pel·lícules com 'Crimen Ferpecto', '800 balas' o La casa de tiza', i, més recentment, a la sèrie '30 monedas'.

▶️ Fallece Carolo Ruiz, hijo de la mítica actriz Terele Pávez, con solo 49 años

Dol al cinema espanyol pe la mort de Carolo Ruiz

Molts actors han quedat enfonsats en saber que Carolo ha mort. Un d'ells és Santiago Segura, que era molt amic d'ell. Ahir, poques hores després d'assabentar-se de la trista notícia, el cineasta va publicar una fotografia en què surten ells dos i Terele Pávez.

«Això ha sigut una d'questes bufetades que la vida et dona amb la mà oberta, amb força, i que et deixa amb cara de gilipolles. Perquè el Carolo era una de les persones més amables i dolces que et pots trobar... i tenia 49 anys», ha escrit.

Fotomuntatge de Terele Pávez i Carolo Ruiz
La mort del fill de Terele Pávez ha commocionat al món de la interpretació | Catalunya Diari

A més, Segura ha afirmat que l'actor «adorava» la seva mare. «La devoció que es tenien l'un a l'altre era envejable. Eren aquest tipus de persones que no es tallen el cordó umbilical perquè no volen. Quina relació pot superar la connexió entre mare i fill?», es preguntava.

«Carolo donava un cop de mà a tothom en tot el que podia. Intentava ajudar els altres, ja fos un amic o una ONG. Però el dolor que li va causar separar-se de la seva mare era una cosa que el carregava. No ens hem pogut acomiadar, Carolo, te n'has anat d'una manera totalment brusca i, almenys per a mi, totalment inesperada».

«Deixes desolació entre els teus amics, perquè et feies estimar. Ara ja ets amb la teva mare, penso, per donar una mica de poesia a una situació depriment, per no estar totalment enfonsat amb un esdeveniment tan dramàtic com sense sentit», finalitzava.

L'actor Javier Cámara s'ha unit al condol amb un text molt emotiu que ha publicat a les xarxes en el qual descriu el difunt com un «ésser de llum».