Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Raphael mirant a la cambra amb mig somriure

Raphael confirma els problemes de parella que hi ha hagut a casa seva

El cantant s'ha assabentat de l'altra part de la història

Raphael fa més de seixanta anys que és un dels artistes més seguits i reconeguts d'Espanya. Durant tota la seva carrera musical, el de Linares ha captivat diverses generacions amb les seves mítiques lletres.

Tot i la popularitat que sempre ha tingut, el cantant ha aconseguit mantenir la seva vida personal en segon pla. I, gràcies a aquesta privadesa, els seus tres fills han pogut gaudir d'una vida relativament normal.

Primer pla de Raphael durant un concert
Raphael ha aconseguit que la seva música interessi més que la seva vida personal | GTRES

No obstant això, un dels seus fills sí que ha estat presa dels mitjans de comunicació. El 2002, Jacobo Martos, el primogènit de Raphael, va començar una relació amb l'actriu Toni Acosta, i es va convertir en un dels personatges més recurrents de la premsa del cor.

Després de tretze anys de matrimoni i dos fills en comú, la parella es va separar el 2015. I és que, encara que tots dos es dedicaven al món de la interpretació (ell és director i ella, actriu), la incompatibilitat laboral els va portar a prendre aquesta decisió tan complicada.

Ara, Raphael s'ha assabentat dels problemes que Jacobo i Toni van tenir quan estaven junts.

Raphael s'assabenta de tots els detalls

Per a Raphael, que la seva família sigui feliç és el més important. Així doncs, sempre ha deixat que els seus fills visquin com vulguin.

Ahir, dimecres 20 d'abril, l'intèrpret de 'Mi gran noche' per fi es va assabentar de l'altra part de la història. Toni Acosta va acceptar el repte de Jesús Calleja i va viure, juntament amb Silvia Abril, una de les experiències més increïbles de la seva vida.

Entre taurons i paisatges de somni, l'exnora de Raphael va parlar de la relació que avui dia té amb el pare dels seus fills. I és que l'actriu no té res a retreure a la que durant tretze anys va ser la seva família política.

Primer pla de Toni Acosta somrient
Toni Acosta parla de la relació amb Jacobo Martos | Europa Press

«Tenim una relació excel·lent... Ser a casa de Raphael és com ser a casa teva. Un dels meus mestres de vida i de com afrontar aquesta professió és Raphael», va assegurar.

I, tot i que va confessar que «els nens, Jacobo i jo som una família molt unida», el cert és que com a matrimoni no funcionaven. «No érem una bona parella».

Pel bé dels fills, Toni i el seu exmarit van arribar a la conclusió que el millor era portar-se bé. «Jo vaig copiar a la Kate Winslet el que va dir de "no vull que un dia els meus fills googlegin" què els va passar als seus pares».

El primogènit de Raphael i l'artista es van separar el 2015, però segueixen estant molt units. «Em veuràs molt amb el Jacobo... Continuem sent un nucli familiar i estem bé, i els nens estan bé».

D'altra banda, Acosta va voler aclarir que avui dia continua soltera. «Ara no tinc parella. Vaig mirant, per si de cas», va confessar entre rialles. «Soc una persona soltera, però feliç i molt plena. No soc d'aquelles persones que necessiten parella per ser felices».

L'altre fill de Raphael també se separa

Anys després, Raphael ha hagut de passar per una situació semblant. L'estiu del 2021, Manuel Martos i Amelia Bono van decidir posar punt final al matrimoni.

En aquell moment, l'artista es va emportar un gran disgust en veure que el seu fill petit seguia els passos del seu germà, però es va alegrar quan es va assabentar dels plans de l'exparella.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Raphael no s'esperava que Amelia Bono i Manuel Martos es divorciessin | GTRES

Al principi, Manuel Martos i la seva exdona van decidir continuar vivint sota el mateix sostre pel bé dels seus fills. I, encara que en un inici es portaven molt bé, aviat va passar una cosa que va capgirar la relació.

Segons va informar el diari 'ABC', mesos després del divorci, el fill petit de Raphael va abandonar la llar familiar i es va instal·lar a una casa situada als afores de Madrid.