Primer pla de Raphael.

Raphael descobreix la baralla a casa que ho pot canviar tot

El cantant s'ha vist embolicat en una altra baralla familiar

Fa setmanes que és el protagonista dels mitjans de comunicació. Raphael poc acostumat a ser-ho per temes personals, està travessant aquesta etapa com pot. Aquesta vegada, el cantant s'ha assabentat d'una baralla familiar que no ha agradat i que ho podria canviar tot.

La protagonista d'aquesta gran baralla no és cap altra que Amelia Bono. Què ha passat aquesta vegada amb la influencer?

Raphael està fart

El cantant fa anys que triomfa al món de la música. Vanagloriat com un dels millors artistes, Raphael es troba ara descansant per donar el millor al seu proper xou.

«Estic descansant i preparant-me per a tots els concerts que se'm vénen a sobre. Estic donant els últims tocs al llançament del nou disc», explicava a les seves xarxes socials.

Primer pla de Raphael.
Raphael està preparant una nova gira musical | GTRES

No obstant això, hi ha algú que s'entesta a ombrejar els seus últims cops de cua a la seva carrera artística. Es tracta de la dona del seu fill, Manuel Martos. Pel que sembla, una gran bronca ha posat al punt de mira el cantant.

La bronca que posa en alerta Raphael

Raphael sempre ha respectat les decisions dels fills. Per això, va recolzar Manuel Martos quan aquest va anunciar públicament la seva reconciliació amb Amelia Bono.

«Estem molt feliços, estem molt bé i ara encara millor. Per descomptat que el Manuel és l'home de la meva vida», assegurava Amelia. Tot i això, aquesta relació ha acabat per esquitxar el cantant, i això ja no li fa tanta gràcia.

Pel que sembla, ja no només va ser la fotografia publicada en una revista del cor confirmant la reconciliació el que va afectar la carrera de Raphael. El passat aniversari d'Amelia Bono també va ser objecte de crítiques a la premsa.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
La ruptura i reconciliació de Manuel Martos i Amelia Bono ha afectat Raphael | GTRES

Es va afirmar que Raphael no estava convidat a la festa d'aniversari i que va ser l'únic de la família que no hi va anar. Amb el pas del temps, això s'ha oblidat, però avui Raphael torna a ser protagonista per una baralla.

«Ens barallarem»

La nora de Raphael està acostumada a explicar-ho tot per Instagram. Es deu als seus seguidors, i no hi ha res que se li escapi. Però hi ha vegades, que la informació que penja a les xarxes afecta massa la família.

És precisament el que ha passat fa unes hores quan Amelia, sense pensar-ho ha donat unes declaracions que han fet parlar molt.

La influencer ha mostrat a través d'una sèrie de vídeos el caos que ha format al saló de casa seva, la llar que comparteix amb Manuel Martos. «Mireu la que he embolicat. No sé fer maletes...», diu la filla de l'exministre.

Muntatge storie Amelia Bono
Storie d'Amelia Bono | Instagram

«La meva parella fliparà. Veuràs la baralla», concloïa. Aquestes paraules de seguida van ser virals, convertint-se en un rumor de què avui encara es parla.

És tan idíl·lica la relació entre Manuel Martos i Amelia Bono? El més cremat de tot això sens dubte és Raphael.

Els problemes que Raphael té a casa

El cantant està sent protagonista dels mitjans els últims dies i tot pel veí que ha arribat a la seva urbanització.

Parlem d'Omar Montes. El cantant anunciava la compra del seu nou immoble davant dels mitjans de comunicació. I explicava que, entre altres famosos, Raphael era a la llista dels noms dels veïns.

Que el cantant cridés als quatre vents la compra de casa seva, no ha fet gens de gràcia als habitants de Montepríncipe. Raphael, acostumat a la tranquil·litat, no portarà gaire bé l'arribada d'aquest nou veí.