Primer pla de Raphael.

Raphael, enxampat amb una nova dona mentre els seus comproven el seu estat de salut

El cantant mai no deixarà de sorprendre

Si  alguna cosa ha demostrat Raphael durant anys és que és un gran artista. El cantant ha omplert els escenaris des de molt jove i, per molt que passin els anys, aquesta tradició se segueix complint a cada concert. Tot i això, no és sempre per la seva música pel que Raphael surt als titulars.

Moltes vegades, la seva vida personal crida tant l'atenció que acapara les portades de la majoria de les revistes del cor. Avui, és una dona qui ha fet que Raphael sigui el nostre protagonista. El motiu no és cap altre que el bon moment personal que travessa l'andalús.

Raphael de jove cantant en un escenari
Raphael demostrant des de molt jove els seus dots musicals | Catalunya Diari

 

Raphael, protagonista inesperat

Fa setmanes que apareix als titulars roses. El motiu era el seu fill, Manuel Martos, i la parella d'aquest, Amelia Bono. Pel que sembla, les anades i vingudes d'aquesta relació han esquitxat directament Raphael.

Resulta que el seu fill va prendre la decisió de separar-se, però, en qüestió de mesos, ha tornat amb la influencer i mare dels seus quatre fills. No obstant això, aquests vaivens no li agraden gens al cantant, que, més d'una vegada, ja ha mostrat el seu descontentament. Fins i tot, es va arribar a filtrar a la premsa que el cantant no volia ni veure la seva exnora. El mal que havia fet al seu fill estava més que justificat.

Tot i això, el motiu que el cantant sigui avui el nostre protagonista és un de molt diferent. Fa només uns dies, Raphael es preparava per fer un d'aquells concerts que es recordaran sempre.

A Marbella i en un dels festivals més importants d'Espanya, l'Starlite de Màlaga, Raphael va acaparar l'atenció de més de 3.000 persones. Tot i el que s'anava dient des de feia mesos, l'andalús va demostrar trobar-se en molt bon estat de salut.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Raphael ha presenciat la ruptura i reconciliació del seu fill, Manuel Martos, i Amelia Bono | GTRES
 

Actualment, té 79 anys, però l'edat no va ser un impediment per fer un xou de més de tres hores ell sol. Sens dubte, el passat 10 d'agost, Raphael es va coronar com un dels millors artistes des de fa anys.

Això sí, hi va haver un detall que ningú no va deixar passar, i és la dona que el va acompanyar durant aquest bon moment. La seva salut era una cosa que preocupava a la família, però aquesta es va adonar que això no era el més important. El cantant sap molt bé treure's les castanyes del foc. Tant, que va estar en aquell moment molt ben acompanyat. Qui és aquesta dona?

▶️ Vídeo del dia

El bon moment de Raphael

Guarda molt bona amistat amb grans artistes espanyols. Ha viatjat, conegut i gaudit de moltes cultures, però hi ha una cosa que el cantant no pot negar: sempre ha estat enamorat de la mateixa dona.

Ella és Natalia Figueroa, de 83 anys amb qui porta casat des de fa més de 50 anys. Tot i que la filla del Marquès de Santo no va estar present al concertàs del seu marit, sí que el va acompanyar des de la distància.

Raphael i la seba dona, Natalia Figueroa
Raphael posant amb la seva dona, Natalia Figueroa | GTRES

Aquell mateix dia va coincidir amb el seu aniversari, per la qual cosa Natalia va decidir quedar-se a Eivissa celebrant-ho amb els éssers estimats. Això va suposar un enrenou per a la premsa, però ràpidament aquest fum es va esfumar. Si alguna cosa ha demostrat aquest matrimoni és que Raphael i Natalia s'estimen amb bogeria. El cantant ha afirmat més d'una vegada que no hi ha millor companyia que ella, la dona que l'ha acompanyat durant tots els moments de la seva vida.