El cantant Raphael mirant a la cambra amb mig somriure

Raphael confirma que se n'ha anat de casa i ja no viuen junts

Raphael ja sap el pas tan important que ha fet algú de la seva família

Raphael té dos pilars a la seva vida: la seva feina i la seva família. I precisament aquesta última és la que ara el té més preocupat. En concret, la situació sentimental del seu fill Manuel Martos amb la seva exdona, Amelia Bono.

Des que es van separar a l'estiu del 2021 la parella ha portat una relació molt cordial i estreta. Però ara podria haver patit un revés, i així ho demostra el fet que ell ja no viu a la llar familiar, on havia estat fins i tot després de la ruptura.

Raphael coneix la marxa definitiva

L'artista de Linares es va emportar un disgust amb la separació de Manuel, però s'ha alegrat en veure que l'exparella ha mantingut una gran cordialitat. Ja van deixar de manifest en el comunicat de la seva ruptura que continuarien sent família i així ha estat fins ara. Sí, diem fins ara perquè ha passat una cosa inesperada, i és que el jove ha decidit fer un pas important.

Fins ara i pel bé dels seus quatre fills, la parella havia optat per continuar vivint sota el mateix sostre. Tot i això, ara tot ha fet un gir inesperat. Segons publica el diari 'ABC', Manuel Martos ja ha marxat de la llar familiar.

Aquest mitjà ha pogut parlar amb persones de l'entorn de la família i n'han confirmat la notícia. Li han explicat que el productor se n'ha anat a viure a una altra casa. Això sí, sembla que està propera a la que es troben els seus fills, estant totes dues situades als afores de Madrid.

Imatge de perfil de Raphael i el seu fill Manuel Martos
Raphael ja sap que el seu fill Manuel Martos ha optat per marxar de la llar familiar | GTRES

Aquest canvi important per a aquest clan ha fet que comencin a aparèixer tota mena d'especulacions. D'una banda, si hi ha hagut algun xoc entre el fill de l'artista i Amelia. O bé, d'altra banda, que un dels dos ha trobat un nou amor i necessita el seu espai i intimitat per gaudir-ne. Això sí, de moment no se sap el perquè d'aquest pas.

▶️ Los problemas de salud de Raphael que casi le provocan la muerte

Raphael, testimoni de la ruptura definitiva

El cantant de Jaén ha vist en el gest del seu fill l'indici clar que no hi ha marxa enrere entre Martos i Bono. Sembla que saben del cert que, encara que seguiran units pels fills que tenen, no funcionen com a parella. I el fet de voler viure ja separats de manera definitiva és un pas important en aquest sentit.

D'aquesta manera, també callen totes les xerrameques sobre una possible reconciliació que estaven circulant des de fa setmanes. Així és, perquè havien sorgit després que ella posés punt final a la seva relació amb el seu últim xicot, Fernando Ligues. I és que, després d'aquesta ruptura, es va deixar veure amb el que havia estat el seu marit.

Fins i tot aquests rumors van augmentar respecte a la seva silueta en què va fer saltar les alarmes d'un possible nou embaràs. Una notícia que ràpidament va ser desmentida per la protagonista qui va afirmar: «Ni estic embarassada ni ho estaré. Jo ja he cobert la quota».

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Raphael sap de sobres que no existeix cap reconciliació entre Manuel i Amelia | GTRES

Així doncs, Manuel i Amelia tenen més clar que mai que prenen camins separats com a parella. Cadascú ja està llest per refer la seva vida sentimental, encara que no dubten a seguir deixant clar el que ja van indicar al comunicat.

Ens estem referint al fet que: «Seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors, que són el més meravellós que tenim, i per tot el que han significat aquests quatre anys junts. El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important i bonic, però diferent. Hem estat, som i continuarem sent una família feliç».