Primer pla de Raphael.

Raphael es mobilitza després de confirmar-se la preocupació amb la seva dona Natalia

Raphael ho ha passat molt malament durant aquest darrer any

Raphael ha decidit fer un pas endavant després de fer-se pública la preocupació que ha rondat pel cap de la seva dona durant l'últim any. I és que no hi ha dubte que el cantant i Natalia Figueroa són dues de les persones que ho van passar pitjor amb la separació d'Amelia Bono i Manuel Martos el juny del 2021, després de 14 anys d'amor i quatre fills en comú.

Raphael i la seba dona, Natalia Figueroa
Raphael ha estat molt pendent de la seva dona | GTRES

«Seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors, que són el més meravellós que tenim, i per tot el que han significat aquests quatre anys junts», va assegurar la filla de José Bono a través del seu compte d'Instagram.

«El nostre amor i el nostre afecte seguirà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent. I seguirem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara», prosseguien.

Però tota aquesta polèmica ja forma part del passat, puix que el fill de Raphael i la 'influencer' han decidit donar-se una nova oportunitat. Ara acaba de sortir a la llum tots els mals de cap que aquesta complicada situació li van provocar a l'aristòcrata.

Raphael estava molt preocupat per la seva dona

Durant tot aquest any, Raphael ha estat molt pendent de la seva dona, Natalia Figueroa. Així és, ja que tot apunta que la separació del seu fill i Amelia Bono va ser un cop dur per a l'aristòcrata.

Segons ha publicat el diari El español, a la dona del cantant aquesta separació la va agafar totalment per sorpresa. I és que, malgrat els problemes que hi havia a la parella, la mare de Manuel no va veure cap senyal que l'alertés.

Així mateix, una persona propera a la família de Raphael ha assegurat a aquest diari que Natalia es va quedar «molt trista» amb la notícia de la separació.

«Va ser un pal gran per a ella perquè mai no se'l va figurar. Els veia molt bé amb els seus quatre fills i es va endur un gran disgust. Va estar molt trista. Raphael també, però ell l'ha dut d'una altra manera», asseguren.

Primer pla de Natalia Figueroa amb posat seriós
La dona de Raphael va patir molt amb la separació | GTRES

«A més, és que ella i Amelia són íntimes, com a mare i filla. De vegades, parla més Amelia amb Natalia que la mateixa Natalia amb el seu fill», explicava aquesta persona anònima.

D'altra banda, els qui no es van adonar de tot el que estava passant a casa van ser els fills del matrimoni. Gràcies al pacte al qual van arribar després de la ruptura, els nets Raphael no han patit les conseqüències d'aquesta crisi familiar.

Tal com ha explicat aquest confident, un dels moments més emotius va ser quan l'Amelia i en Manuel van decidir explicar als seus fills que havien decidit donar-se una nova oportunitat.

«El més conscient de tot ha estat el més gran, Jorge, i es va posar feliç. Cal dir que ells no han notat res perquè la vida d'Amelia i Manuel ha estat més o menys igual», confirmen.

Raphael no s'esperava aquesta reconciliació

A Raphael, igual que a la resta d'éssers estimats de la parella, els ha agafat totalment per sorpresa la seva reconciliació. I és que en Manuel i l'Amelia van decidir portar el tema amb total discreció, ja que volien estar segurs del pas que farien.

«Estan com el primer dia, com si haguessin començat avui. Han arribat al punt de fer esborrany i compte nou, eliminar el passat, sobretot, després del qual ha passat aquest darrer any», ha assegurat aquesta persona propera al matrimoni.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono i Manuel Martos estan més enamorats que mai | GTRES

A més a més, ha assegurat que, durant tot aquest temps, el fill de Raphael no ha deixat d'estimar la mare dels seus fills i de lluitar molt dur per tornar a unir la família.

«Ell la segueix estimant amb bogeria. Adona't que aquest any no ha estat amb ningú i ha intentat reconquerir-la diverses vegades. No ha parat fins que ho ha aconseguit», concloïa.