Primer pla de Raphael.

Raphael parla amb Amelia Bono en descobrir què passa amb el petit de la família

Raphael no sap què passa

Raphael no pot estar més content amb la decisió que han pres Amelia Bono i Manuel Martos. I és que, després de tant de temps separats, han decidit donar-se una nova oportunitat.

Fa una mica més d'un any, la filla de José Bono va confirmar a través de les xarxes socials que havia decidit posar punt final a la seva relació amb el músic, després de 14 anys de matrimoni i quatre fills.

Primer pla de Raphael.
Raphael està molt content per les novetats de casa seva. | GTRES
 

«Continuarem estant junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors, que són el més meravellós que tenim, i per tot el que han significat tots aquests anys junts», va assegurar la socialité a través del seu perfil d'Instagram.

«El nostre amor i el nostre afecte seguirà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent. I continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara».

El mes de juny passat, va ser ella mateixa qui va assegurar davant els mitjans de comunicació espanyols que havien decidit intentar-ho una altra vegada. «Estem molt bé i ara encara millor. Per descomptat, Manuel és l'home de la meva vida».

Ara, el malson de Raphael i de la seva dona sembla que s'ha acabat. I és que el matrimoni està millor que mai i una prova d'això són les instantànies que han sortit a la llum durant aquests últims dies.

Raphael parla amb Amelia per saber què passa amb el seu net

Raphael s'ha preocupat després de veure l'última fotografia que Amelia Bono ha compartit a les seves xarxes socials. Després de tot l'enrenou que es va formar amb la seva reconciliació, el matrimoni ha decidit començar les seves vacances.

Fa uns dies, la parella va fer les maletes i es van desplaçar fins a una de les platges d'Eivissa per gaudir amb els seus fills del mar, el sol i les onades.

Fotomuntatge d'una 'story' d'Amelia Bono.
El fill de Raphael està passant uns dies de vacances amb la seva família. | Instagram @ameliabono
 

Com una bona influencer, la nora de Raphael ens ha estat posant al dia de tots els plans familiars que han fet durant la seva escapada.

En una de les seves últimes històries d'Instagram, Amelia ha volgut ensenyar les vistes espectaculars que la família estava gaudint al mar. I és que el matrimoni ha decidit llogar un vaixell per passar-hi el dia.

I s'hi pot veure Manuel Martos descansant amb el seu fill petit, que no sabem si està adormit o marejat del moviment del mar.

Raphael veu una foto una mica compromesa

Fa uns dies, Raphael va tenir l'oportunitat de veure una fotografia compromesa d'Amelia Bono i Manuel Martos. I és que el diari digital El Español va fotografiar la socialité en una actitud molt afectuosa amb l'amor de la seva vida.

Després d'un divertit dia amb els seus fills en un conegut parc aquàtic de la capital, les càmeres de Jaleos del corazón van captar la parella intercanviant-se gestos d'afecte al cotxe familiar.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia i Manuel estan millor que mai. | GTRES
 

Després de veure aquestes imatges, tant Raphael com Natalia Figueroa es van quedar molt més tranquils. I és que, tot i que saben que el matrimoni està millor que mai, aquestes fotografies han acabat confirmant el que una persona propera a Amelia i Manuel va confirmar públicament.

«Estan com el primer dia, com si haguessin començat avui. Han arribat al punt de començar de zero, eliminar el passat i, sobretot, el que ha passat durant aquest últim any», va assegurar aquest confident.

«Ell la segueix estimant amb bogeria. Fixa't que aquest any no ha estat amb ningú i ha intentat reconquerir-la diverses vegades... No ha parat fins que ho ha aconseguit».