Primer pla de Raphael.

Raphael ja no pot amagar més a la seva dona l'última imatge del seu fill

Raphael, de pedra després de conèixer l'estat actual del seu fill

Raphael va viure uns mesos realment tristos després d'assabentar-se que un dels seus fills travessava una crisi matrimonial que va acabar en ruptura a mitjans de l'any 2021.

Raphael sempre ha volgut el millor per als seus, però, de vegades, les relacions són massa complexes. I el pas del temps provoca un desgast i algunes parelles decideixen trencar per sempre, o bé, donar-se un temps.

Per a satisfacció del reconegut cantant de Linares, Manuel Martos va viure la segona cara de la moneda amb la seva dona, Amelia Bono.

▶️ Vídeo del dia

Recordem que l'any passat el matrimoni se separava quan ningú no s'ho pensava, després que formessin una de les parelles més consolidades del panorama nacional, a priori.

Raphael no pot amagar la realitat del seu fill famós

El cas és que Raphael es va disgustar molt després de veure com la felicitat del seu fill no era plena. Tot i haver tingut quatre fills amb la filla de l'exministre de Defensa, després d'una dècada junts va tenir la sensació que l'amor s'havia acabat entre ells.

La nora i el fill de Raphael van posar fi a 13 anys de matrimoni el 2 de juliol de 2021. Ho van fer a través d'un comunicat oficial des dels seus respectius comptes oficials d'Instagram.

Imatge de perfil de Raphael i el seu fill Manuel Martos
Raphael i el seu fill, Manuel Martos, en una imatge d'arxiu. | GTRES
 

«Després de gairebé 15 anys, hem pres la difícil decisió de separar-nos com a parella. Però continuarem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors». Així deia una part del breu comunicat que van compartir amb tots els seus seguidors fa un any.

Amelia Bono i Manuel Martos posen junts després de la reconciliació

El temps va passar després d'aquella ruptura i es va parlar d'un acostament entre la parella que, finalment, va desembocar en una reconciliació esperada.

Per sort, un any més tard, tots dos van decidir pensar-s'ho dues vegades i van acabar tornant junts, un fet que ha omplert d'alegria Raphael.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
El matrimoni va ser ferm en la seva decisió de tornar junts. | EP
 

Va ser la mateixa Amelia Bono la que a través de les seves xarxes socials anunciava que el seu marit i ella estaven novament enamorats. I que havien reprès una relació que potser s'havien afanyat massa a trencar, però tot té remei en aquesta vida.

Per celebrar el retorn de l'amor al matrimoni, aquest estiu l'han dedicat especialment a ells mateixos, tot i que moltes vegades també els hem vist amb els seus quatre fills. Formen una gran família que ara és més estable que mai després d'aquella ruptura temporal.

El vídeo que mostra la situació actual del matrimoni

I és que han gaudit de les seves vacances al sud d'Espanya, a més de viatjar a les illes Pitiüses, una destinació fixa a les vacances d'Amelia Bono i Manuel Martos.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono i Manuel Martos han tornat junts després d'un any separats. | GTRES
 

En els últims dies, tots dos també han gaudit de fer turisme pel nord d'Espanya. A més de descansar a les Rías Baixas i gaudir de la gastronomia gallega, s'han desplaçat fins a Cantàbria.

Ho han decidit així per passar uns dies a Santander i Castro Urdiales. Durant les últimes hores, Amelia Bono ha compartit un vídeo de tot el que han gaudit junts durant el seu viatge per la comunitat càntabra. I al vídeo apareix diverses vegades amb Manuel Martos fent-se una selfie.

La veritat és que la parella, tres mesos després de reprendre la seva relació, està més unida que mai. I tot apunta que l'amor ha arribat per quedar-se entre aquests dos famosos, després de la ruptura que va impactar mitja Espanya. El motiu d'aquella inesperada decisió de separar-se va enxampar tothom de sorpresa.