IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rappel assegura que va predir la mort del seu fill

El vident ha explicat com, al poc de néixer el seu fill, va predir que li passaria alguna cosa al cap; el bebè va morir amb tan sols 11 mesos

Rappel va explicar com va predir la mort del seu fill a 'Viva la vida'
Rappel va explicar com va predir la mort del seu fill a 'Viva la vida' | TELECINCO

Rappel és conegut per ser el vident dels famosos i sempre ha assegurat que pot veure el futur, ja sigui a través de les cartes del Tarot o de premonicions; de fet, ha assegurat en l’última entrevista amb Emma García al programa ‘Viva la vida’, que va tenir una premonició fatal sobre la mort del seu fill quan aquest era un nadó: «El que va marcar la meva vida per dedicar-me de ple a això va ser quan vaig visualitzar la mort del meu fill un any abans que succeís».

 

La predicció més dolorosa

El vident ha explicat a Emma Garcia fil per randa com va succeir la seva premonició, que va fer emmudir a tots els espectadors i a la mateixa presentadora: «El nen va néixer, i era un nen normal, preciós, un embaràs normal, un part normal (...) llavors, l'endemà, quan estàvem tota la família reunida, jo l’estava mirant i tots em deien: ‘se’t cau la bava’. I espontàniament, l’únic que em va sortir dir va ser: ‘l’única cosa que sento és que a aquest nen li passarà alguna cosa al cap i Déu se l’emportarà abans d’un any’».

Davant l’estupefacció del plató, Rappel va continuar explicant: «El nen va patir una hemorràgia cerebral i el vam enterrar amb 11 mesos». Tot i la duresa del seu testimoni, el vident és molt positiu davant aquestes desgràcies i ha afirmat que creu molt en el més enllà: «Crec en els éssers de llum, crec en les persones que han marxat i ens estan protegint i ajudant» explicava Rappel, davant dels col·laboradors de ‘Viva la vida’, que assentien amb el cap i combregaven amb ell en les seves idees. 

 

Rappel parla amb Emma García a 'Viva la vida'
Rappel parla amb Emma García a 'Viva la vida' | TELECINCO

El do li ve des de petit

Els inicis de Rappel com a vident es troben en la seva infància, quan una dona li va ensenyar a tirar les cartes del tarot i, tal com explicava posteriorment, ell les va començar a tirar amb 9 anys. Arran d’això, explicava una anècdota de quan la seva mare se’l va trobar un dia tirant les cartes a les noies del servei: «Un dia vaig arribar a casa i li vaig dir a la noia del servei que sabia tirar les cartes. Aleshores, la dona va avisar totes les noies del servei de tot l’edifici i allí estava jo, amb 9 anys, tirant les cartes a sis dones. Quan va arribar la meva mare, en veure tot allò, em va prohibir tirar les cartes i em va dir que em centrés en els meus estudis».

 


Comentaris

envia el comentari