Raquel Bollo a 'Sálvame'

Raquel Bollo assegura que Rocío Carrasco no volia que els seus fills tinguessin relació

Els néts de Rocío Jurado no tenen cap mena de contacte amb la seva mare

L'entrada d'Antonio David Flores a la casa de 'GH VIP 7' està removent la història que va tenir amb Rocío Carrasco i tot el malson que es va iniciar després de la seva separació.

Tot i que la filla de Rocío Jurado i el seu marit, Fidel Albiac, prefereixen quedar-se callats i deixar que siguin els tribunals els quals donin totes les respostes,  Antonio David no deixa passar ni un dia sense parlar del seu passat. I el seu passat, inevitablement, també està marcat per l'arribada dels seus dos fills: Rocío i David.

No deixava que els germans tinguessin contacte

En aquest sentit, segons ha explicat la col·laboradora de 'Sálvame' i amiga d'Olga, actual parella del concursant de 'GH VIP 7', Raquel Bollo, Carrasco ha fet tot el possible per evitar que els seus fills tinguessin relació. De fet, explica que quan els pares encara tenien la custòdia compartida, «quan als germans els hi tocava separar-se estaven molt units. Si no m'equivoco, quan la custòdia era compartida, ni tan sols ella es podia posar en contacte amb el seu germà».

Aquesta confessió ha deixat encara més bocabadat un públic que no entén com una mare pot actuar així davant els seus fills. Això no obstant, des que els nens són majors d'edat, que viuen amb el seu pare, ja que així ho van voler. Paral·lelament, sorprèn que tot i aquesta decisió els fills no mantinguin cap mena de relació amb la seva mare en l'actualitat. 

Rocío i David, els fills de Rocío Carrasco i Antonio David Flores
Els dos germans mantenen una excel·lent relació | CatalunyaDiari.cat

 

Una forta discussió entre mare i filla

En la mateixa línia, expliquen que, probablement, la principal causa d'aquesta fredor entre mare i fills sigui una forta discussió que van tenir quan la nena només tenia 15 anys. Ara, com només parla una part dels implicats, només queda esperar que algun dia la filla de Rocío Jurado expliqui totes les seves raons i situacions viscudes. Mentrestant, l'audiència seguirà escoltant la dura versió del pare dels nens.

També et poden interessar...