TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Raquel Bollo, a casa dels seus pares per evitar l'assetjament de la premsa

La col·laboradora de 'Viva la vida' viu una situació crítica després de la publicació de la seva suposada crisi econòmica
Raquel Bollo s'amaga a casa dels seus pares | Telecinco
 

Raquel Bollo està al centre de totes les mirades. La revelació que es va llançar a 'Sálvame', que afirmava que la col·laboradora i la seva parella Mariano es veien obligats a vendre el mas en el qual vivien, a causa de la seva crisi econòmica, ha causat un gran enrenou al seu entorn. Per això, s'ha refugiat a casa dels seus pares, per tal d'evitar la persecució de la premsa del cor, sempre tan atenta.

 

La sevillana va ser caçada entrant al domicili, on li van llançar múltiples preguntes sobre el seu futur. No obstant això, es va negar a respondre a totes elles, entrant a l'habitatge amb un rostre seriós i visiblement molesta per la situació. Hores abans, sí que havia informat sobre la seva situació, atenent una trucada en directe des de Telecinco.

Altre cop a ‘Sálvame’

Encara que fos per uns minuts i mitjançant la línia telefònica, Raquel Bollo va tornar a 'Sálvame' per argumentar la seva situació. En aquest lapse de temps, va aprofitar per desmentir la informació publicada dies enrere, recordant que «no tinc embargaments, sinó notificacions d'embargament», allunyant-se així les afirmacions que s'havien fet des del plató.

 

A més, també va assegurar que la venda del mas no la fan per motius econòmics, sinó que té un fonament empresarial. «La propietat és de la meva parella i, per descomptat, ell fa un temps que vol vendre'l. Ara ha vist una altra cosa. Al final, el seu negoci és això, compra i ven», va detallar la col·laboradora de 'Viva la vida'.

Raquel Bollo i Mariano Jorge Gutiérrez, la seva parella | Mediaset

Desmentint així les dades que s'havien donat dies enrere, va demanar als seus excompanys de programa que «no li doneu més voltes al que no és». Va reiterar que «si tu tens una propietat i la vens, no t'està empenyent ningú», destacant que «tu la vens perquè et dóna la gana». Amb aquestes paraules, va confiar que no es continués parlant d'ella sense comptar amb informació exacta.

 

D'aquesta manera, Raquel Bollo es va apropar a la versió oferta aquest dijous, 22 de febrer, per Mila Ximénez. La col·laboradora va advertir que la seva amiga no té propietats embargades i que els seus problemes amb Hisenda estan desapareixent. De la mateixa manera, va reconèixer que «està feta pols i no para de plorar», ja que les coses que s'han dit sobre la seva família l'han malmès molt.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris