Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raquel Bollo

Raquel Bollo descobreix que Kiko Rivera ha empitjorat

Raquel Bollo sap que Kiko Rivera no està fent les coses bé

Raquel Bollo se n'ha assabentat de quin és el verdader estat d'ànim d'Irene Rosales. Un estat anímic que ve derivat del poc interès que té Kiko Rivera per millorar la seva salut.

Una qüestió que ha deixat Raquel Bollo aclaparada després de veure com el cantant no està seguint cap dels passos que han establert els doctors perquè la seva salut millori.

Cal esmentar que Raquel Bollo coneix tota aquesta situació relacionada amb la salut del DJ gràcies a la seva dona.

La preocupació que té Raquel Bollo per la salut de Kiko Rivera

És molt propera a la família Rivera-Pantoja i ha conegut la notícia de com està passant-ho Irene Rosales. S'ha pogut veure com la dona del cantant ha estat plorant al cotxe, després de veure com la situació no millora ni una mica.

Foto de Raquel Bollo i Kiko Rivera.
Raquel Bollo defensa la família Pantoja | GTRES

Raquel Bollo sap com el fill de la Pantoja està intentant deixar de fumar, però sembla que aquesta iniciativa no serveix de gaire a la seva dona. Tal com ha confirmat la pròpia Irene Rosales, «no està fent exercici físic, pot agafar un entrenador personal i no ho fa» i tampoc està complint «el règim de menjar saludable».

Fa unes setmanes es va veure al plató de Viernes Deluxe com Raquel Bollo i la seva filla es van asseure al programa. Tot això per poder parlar sobre aquesta situació. Cal esmentar que aquesta coneix tot això gràcies a Irene.

L'amiga de la família sap quina és la situació verdadera

Raquel Bollo va ser de les primeres persones a conèixer els detalls de l'ictus del DJ. Segons la col·laboradora, el cantant va patir l'ictus mentre estava fent la migdiada tranquil·lament.

Kiko Rivera estava dormint la migdiada i en despertar-se tenia un costat de la cara paralitzat. Amb aquesta declaració resumia Raquel Bollo el que va passar en aquell moment.

Una situació que està preocupant tots els familiars de Kiko després de veure com no fa cas a les recomanacions per part dels metges. Sobretot a la seva dona, que és la que pitjor s'ho està passant. Res d'exercicis, res de dieta i res dels deures que li han manat.

La salut de la dona del DJ s'està veient molt afectada per tot això

«Irene està tenint certs desacords perquè Kiko Rivera no està fent les coses i deures que li han prescrit». Així és com la col·laboradora del programa El Programa de Ana Rosa, Marisa Martín-Blázquez, ha pogut relatar aquesta setmana la situació entre el matrimoni.

Raquel Bollo és força conscient que aquesta situació no està portant res de bo ni al matrimoni, ni a la dona del cantant. Ja que, com hem vist al perfil de l'amiga de Raquel Bollo, ha demanat si us plau que la respecti.

Tota aquesta pressió mediàtica l'està afectant força i ha patit fins i tot un atac de nervis després de tota aquesta angoixa que està rebent.

El missatge que ha llançat l'amiga de Raquel Bollo

«Tinc cada dia la premsa a la porta de casa, els atenc quan puc...». Així començava Irene el seu missatge. Amb això afegia «Però crec que avui sortint del cementiri no era el moment».

«A més, sempre que hi vaig surto destrossada, tothom mereix un mínim d'intimitat». L'amiga de Raquel Bollo s'ha vist molt afectada després d'aquesta situació. I cal esmentar, que és una persona que sempre atén els mitjans de comunicació.