Raquel Bollo està atabalada perquè té molts deutes

Els seus principals creditors són Hisenda i la representant de famosos Pepa Caballero

Raquel Bollo estaria desesperada per la seva situació econòmica. L’exdona de Chiquetete ha tornat a ‘Sálvame’, però és ben segur que ni l’audiència ni els caps del programa que presenta Jorge Javier Vázquez es conformaran amb qualsevol contingut que aporti i, per tant, haurà d’esforçar-se al màxim per poder allargar la seva estada als platós i així pagar els nombrosos deutes que fa temps que arrossega.

Raquel Bollo deu més de 30.000 euros

Deixant de banda el gran deute pendent amb Hisenda, encara hi ha una altra persona a la qual Raquel Bollo fa sis anys que li deu diners: Pepa Caballero, la representant de famosos que va fer-ho amb Chiquetete, el seu exmarit, però que mai va arribar a representar Raquel tot i que ella així ho va afirmar en el seu moment.  

La col·laboradora de Telecinco  la va demandar l’any 2011, tot i que ha perdut els tres judicis que s’han fet. Per això, el jutge va decidir que Raquel Bollo havia de pagar una quantitat molt important a la representant, tot i que el cas  avança amb molta lentitud.

Raquel Bollo.
Raquel Bollo deu una quantitat de diners desconeguda a Hisenda i més de 30.000 euros a Pepa Caballero | Cedida

 

Pepa, per la seva part, ha afirmat: «Ha de pagar-me 30.000 euros més els interessos  que el jutge consideri per la tardança que està tenint amb el pagament». A més a més, ha assegurat que en tot aquest temps «solament ha cobrat 124,86 euros» i que, per si no fos poc, creu que ha estat per error.

Raquel va intentar arribar a un pacte amb Pepa

Però la història no queda aquí, la representant ha continuat explicant: «Ella va voler arribar a un acord amb mi que era totalment ridícul. He perdut temps i diners per culpa de Raquel Bollo, perquè jo sóc treballadora, no com ella. Sempre diu que ha saldat gran part del seu deute, però no és així. Té tots els seus comptes embargats, però com hi ha una jerarquia, primer cobrarà Hisenda i la Seguretat Social, i després ja em tocarà a mi».

Per una altra part, a més dels seus diners, també vol recuperar l’honor: «No entenc com a 'Sálvame' critiquen Toño Sanchís i després aplaudeixen Raquel Bollo. No té cap sentit. Tots dos deuen molts diners... Belén va poder vendre els seus béns per resistir, i les persones a càrrec meu també tenen el costum de menjar  i això no em dóna dret a prendre'm la justícia per la meva mà».

Jorge Javier escribe un artículo a Raquel Bollo.
Raquel Bollo durant una intervenció a 'Sálvame' | Telecinco

 

Raquel Bollo no aconsegueix aixecar el cap

El que més indigna i molesta Pepa Caballero, però, és que  mai ha pogut explicar la seva versió dels fets sobre tot aquest assumpte amb Raquel a ‘Sálvame’, on tots els col·laboradors han tancat files al voltant de la seva companya i la recolzen completament.

Fa dos anys  Raquel Bollo va abandonar ‘Sálvame’  per centrar-se en el seu negoci a Sevilla, amb tan mala sort que aquest passat estiu el va haver de tancar perquè no funcionava com li hauria agradat. Afegint a aquest  fracàs empresarial, el presumpte embargament de dues propietats, el deute  de la sevillana fregaria els  200.000 euros i, per tant, el seu futur depèn en gran mesura de com li vagi a partir d’ara a ‘Sálvame’.

  • Notícia original de 'La Coctelera': Raquel Bollo está hasta el cuello de deudas.