URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Raquel Bollo podria comercialitzar la seva línia de roba

Fa pocs dies es va conèixer que tancava la seva botiga de roba de Sevilla

Raquel Bollo es la nueva colaboradora del programa 'Viva la vida' de Telecinco
Raquel Bollo a 'Viva la vida' de Telecinco | Telecinco

Fa pocs dies va sortir a la llum que Raquel Bollo havia tancat la seva botiga de roba a Sevilla. Els motius exactes que la van dur a prendre aquesta dràstica decisió no van transcendir tot i que en un primer moment es va especular que podria ser a causa de diversos deutes amb el lloguer i alguns proveïdors.

Ara, però, el col·laborador de 'Sálvame' Kike Calleja ha descobert el possible motiu real del tancament de la botiga i és que, sembla que Raquel Bollo tindria la intenció de comercialitzar la seva pròpia línia de roba.

La marca de roba de Raquel Bollo

«Sembla que ha tancat perquè té previst treure la seva pròpia línia de roba i per això ha tancat aquesta botiga», assegurava Calleja al programa. Davant de la notícia, molts altres, cm Belén Esteban i María Patiño van mostrar el seu estupor i incredulitat.

Així i tot, el cert és que qualsevol cosa és possible, ja que el tancament va agafar per sorpresa a tothom, inclús els seus familiars. De fet, ni la seva mare ni el propietari del local on tenia la botiga, coneixien el fet.


Comentaris

envia el comentari