Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Raquel Bollo podria comercialitzar la seva línia de roba

Fa pocs dies es va conèixer que tancava la seva botiga de roba de Sevilla
Raquel Bollo a 'Viva la vida' de Telecinco | Telecinco

 

Fa pocs dies va sortir a la llum que Raquel Bollo havia tancat la seva botiga de roba a Sevilla. Els motius exactes que la van dur a prendre aquesta dràstica decisió no van transcendir tot i que en un primer moment es va especular que podria ser a causa de diversos deutes amb el lloguer i alguns proveïdors.

 

Ara, però, el col·laborador de 'Sálvame' Kike Calleja ha descobert el possible motiu real del tancament de la botiga i és que, sembla que Raquel Bollo tindria la intenció de comercialitzar la seva pròpia línia de roba.

La marca de roba de Raquel Bollo

«Sembla que ha tancat perquè té previst treure la seva pròpia línia de roba i per això ha tancat aquesta botiga», assegurava Calleja al programa. Davant de la notícia, molts altres, cm Belén Esteban i María Patiño van mostrar el seu estupor i incredulitat.

 

Així i tot, el cert és que qualsevol cosa és possible, ja que el tancament va agafar per sorpresa a tothom, inclús els seus familiars. De fet, ni la seva mare ni el propietari del local on tenia la botiga, coneixien el fet.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris