Raquel Bollo comença l'any llançant la bomba més gran del 2020

La col·laboradora de 'Sálvame' ha concedit una exclusiva en què explica que es vol casar per l'església aquest any

raquel bollo emocionada per la seva futura boda
Raquel Bollo té que aquest 2020 vol passar per l'altar | Cedida

Raquel Bollo s’acomiada de l’any 2019 amb una entrevista a ‘Lecturas’ en la qual parla de tots els canvis que suposarà per a ella aquest any 2020, en què es convertirà en àvia per partida doble i és probable que s’acabi casant amb la seva parella Mariano, a qui s’ha referit de la següent manera: «Estic amb l’home que vull estar, perquè és la persona que em fa feliç i ja farem 3 anys».

Raquel Bollo té clar que aquest 2020 vol passar per l'altar

Així doncs, feliç pel seu amor i per l’arribada de dos nous membres a la família, Raquel ha parlat obertament del seu casament que tindrà lloc aquest 2020, afirmant que vol que sigui una boda per l’església: «Tinc una il·lusió molt gran de casar-me i espero poder-ho complir aquest any. Encara que ja em sento casada… però què canviaria el casament? Doncs per a mi és donar-li una formalitat a la relació, donar-li més pes. Pot semblar una ximpleria, però per mi és així».

Raquel Bollo, disposada a passar per l’altar aquest nou any, de moment no té prevista cap data per l’enllaç, però dóna per fet que serà aquest 2020 i ja té molt clar com: «Em casaria per l’església, perquè l’altra vegada no em vaig casar per l'església. Per la meva parella seria la seva primera boda i per mi seria la segona, però en realitat la sentiria com la primera».

 

Alma i Manuel Cortés, fills de Raquel Bollo
Alma i Manuel Cortés, fills de Raquel Bollo | GTRES

Àvia per partida doble

Però a tot això s’hi suma l’arribada de dos bebès a la família i del paper d’àvia que haurà d’exercir a partir d’ara: primer naixerà el bebè que espera la seva filla Alma i poc després el seu fill Manuel s’estrenarà com a pare. A això també s’hi ha volgut referir la col·laboradora, explicant la manera en com es va prendre la futura paternitat del seu fill en comparació amb l’ensurt que es va emportar amb l’embaràs de la seva filla Alma, que té 19 anys.

«L’embaràs de la parella del meu fill no m’ha sorprès perquè ells fa molts anys que estan junts i volien tenir un fill, i sabia que en qualsevol podrien donar-me la notícia. Amb la meva filla va ser diferent, em vaig bloquejar perquè no m’ho esperava i  perquè jo he sigut mare jove i sé la responsabilitat i el sofriment que comporta».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari