Primer pla de Raquel Bollo seriosa

Raquel Bollo, preocupada: revelen què amaga la seva filla a 'Supervivientes'

Raquel Bollo no ha volgut quedar-se callada davant del que ha passat

Raquel Bollo està patint molt pel paper que els seus fills estan fent a 'Supervivientes' . I és que tant Manuel com Alma han mostrat el seu caràcter i han protagonitzat discussions fora de to. A més, per si no n'hi hagués prou, ara ella s'ha molestat amb el que el programa ha fet amb el seu pare, Fernando.

Raquel l'ha acompanyat fins a Hondures perquè ell pogués viure un retrobament amb els joves. Però, el que no s'esperava és que l'organització fes a la persona gran tenir un cara a cara amb un altre participant que no és benvingut a la seva família. Tan molesta s'ha sentit pel que ha passat que la tensió ha augmentat quan ella li ho ha retret al format.

Raquel Bollo topa amb un fet inesperat

L'excol·laboradora de 'Sálvame' ha viatjat amb el pare fins a l'illa on els seus fills estan sobrevivint. Ha volgut acompanyar-lo en aquest llarg viatge perquè pogués veure Manuel i Alma, que no deixen de parlar-ne. Ella s'ha hagut de conformar a veure aquell instant en una pantalla i, a més, els ha deixat missatges a cadascun dels participants.

Raquel s'ha emocionat amb el retrobament dels fills i de Fernando, ja que ha estat molt especial i emotiu. Tot i que s'ha posat seriosa quan, abans d'aquest moment, aquest ha hagut de veure Asraf, el concursant amb què els seus nets han tingut grans baralles. Una situació davant de la qual ell ha actuat amb absoluta tranquil·litat i educació.

Bollo ha vist els dos homes fer-se una abraçada, saludar-se cordialment i tenir una conversa apaivagada. Així, el pare ha dit al marroquí: «No puc opinar de les discussions que teniu aquí, perquè això és entre vosaltres. El que desitjaria és que firméssiu la pau ja perquè hi ha la família pel mig i és molt dolorós».

«Patim molt els de fora. Et desitjo que posis de la teva part, i el mateix diré al meu net i a la meva neta. Això és un concurs, és per divertir-se, tant de bo tingués jo la teva edat i fos aquí».

A això,  ha afegit: «Jo no et guardo cap rancúnia, jo el que vull és que signeu la pau i endavant». Després d'això, s'han fet una altra abraçada.

Raquel Bollo mostra el seu malestar amb 'Supervivientes'

La mare d'Alma Cortés s'ha quedat perplexa per la situació que ha hagut de travessar el seu pare. Per ell, segur que no ha estat plat de bon gust haver de veure's amb qui els seus nets han tingut tantes i dures discussions. Per això, Raquel s'ha sentit molt molesta amb l'organització del programa.

Ella ho ha comunicat dient que no li havia agradat aquell moment perquè l'ancià «té 82 anys i no sap moure's en això de la tele. No volia que es veiés involucrat en això, no volia que veiés Asraf i ni tan sols sabia que el veuria. Com l'avi que és, tot ho fa des de la sensibilitat i des de l'afecte».

Imatge de Raquel Bollo a 'Supervivientes'
Raquel Bollo ha deixat clar el seu malestar pel que ha passat i per l'actitud d'Isa | MEDIASET

Però, l'enuig de Bollo ha crescut amb les paraules que Isa, la parella d'Asraf, ha pronunciat després de veure el citat partit del seu xicot amb Fernando. I és que l'ha qualificat de bo alhora que ha qualificat el missatge de Raquel al seu xicot «simplement correcte».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'excol·laboradora de 'Sálvame' ha dit: «He vist el seu xicot més encertat que a ella, t'ho dic directament. Et falta una part de sensibilitat i no has estat capaç ni tan sols de copsar el moment». A això, la jove Pantoja ha contestat: «Quan a tu et diguin el que el teu fill m'ha dit a mi, m'ho expliques».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!