ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Raquel Bollo respon durament a les crítiques rebudes des del programa ‘Sálvame’

Van ser molts els col·laboradors del programa de Telecinco que han criticat i parlar malament de Raquel quan va decidir marxar de 'Sálvame'
Raquel Bollo és la nova col·laboradora del programa 'Viva la vida' de Telecinco. | Telecinco

 

El passat dissabte 3 de febrer, Raquel Bollo ha tornat a televisió sent la nova col·laboradora del programa presentat per Toñi Moreno 'Viva la vida'. La seva tornada a la televisió ha estat una nova oportunitat per a ella, però també ha rebut moltes crítiques per aquesta decisió. Sembla que als seus excompanys no els ha agradat que Bollo hagi tornat als platós de Telecinco, sobretot alguns dels que formen el programa 'Sálvame'.

 

Concretament, a 'Sálvame' es va realitzar un debat sobre la tornada a televisió de Raquel, com a col·laboradora de Toñi Moreno. En aquest sentit, els ha sorprès aquesta decisió i, en aquest sentit, els ha molestat que ella no digués a ningú d'ells les seves intencions.

 

Cal destacar que quan Bollo va marxar del programa del cor, van ser molts els que la van criticar, recordant per exemple a Belén Esteban, Lydia Lozano, Jesús Manuel, Mila Ximénez o Kiko Hernández.

Totes les crítiques que ha rebut

Per exemple, el col·laborador Jesús Manuel va dir unes paraules molt dures: «Si jo me'n vaig d'un programa, estic quatre anys amb els meus companys i torno a la televisió, et puc assegurar que alguns excompanys ho saben». A més, afegia: «Jo no l'estic criticant, només dic que no va ser coherent amb el que va dir en el seu moment».

 

Va ser Kiko Hernández qui la va defensar, recordant el perquè de l'adéu de 'Sálvame' de Raquel Bollo, concretament les nombroses discussions que havia de patir: «No siguem falsos, aquí ho ha passat molt malament». També apuntava que «la vida dóna moltes voltes» i ara viu una etapa més tranquil·la i feliç.

 

Una de les col·laboradores més pròximes a Bollo, Anabel Pantoja, reconeixia que li ha semblat genial la decisió: «Si ara econòmicament li va bé treballar a 'Viva la vida', doncs 'olé' ella». Però justament aquest aspecte ha tornat a ser criticat per Jesús Manuel, qui no veu correcte que no hagi dit res a ningú i hagi preferit anar-se'n a 'Viva la vida' i no pas tornar a 'Sálvame'.

 

Raquel Bollo ha rebut critiques per la seva decisió de tornar a la televisió. | Cedida

 

«El que no vol Raquel és fracturar la seva relació de parella. I 'Sálvame' és un programa molt més intens, on hi ha més rascades. A mi em sembla genial la decisió», la defensava Mila Ximénez, igual que Lydia Lozano.

 

Però Belén Esteban no s'ha mostrat tan tranquil·la, ja que li ha semblat estrany que la seva amiga no li comentés res de la seva col·laboració amb Toñi Moreno: «A mi m'hauria agradat si m'hagués dit 'Belén començo a 'Viva la vida'', jo de veritat que m'alegro molt».

La resposta de Raquel Bollo

Raquel Bollo ha volgut comentar totes les paraules que li han dedicat els seus companys de feina durant el transcurs de l'últim programa de 'Viva la vida'. Ha agraït que alguns d'ells l'hagin defensat i mostrat suport davant la seva decisió. «Ells saben perfectament com va això», va dir, referint-se al seu silenci. Així mateix, va deixar clar que també volia crear expectativa amb la seva tornada a Telecinco.

 

També ha volgut confessar que no té mala relació amb els seus excompanys, i tot i que no sabien la seva nova col·laboració, alguns sí que ho sabien i han preferit ocultar-ho. «Jo no tinc cap problema i confio en Belén perfectament», relatava.

 

Cal destacar que tot i la seva mala experiència durant els anys a 'Sálvame', va reconèixer que s'ho va passar bé i que sempre s'ha sentit recolzada per tots.

 

Comentaris