Primer pla de Raquel Bollo amb gest enfadat

Raquel Bollo revela si encara estima Belén Esteban després de l'últim que ha fet

Raquel Bollo trenca el seu silenci i fa un pas endavant

Raquel Bollo s'asseia al plató de 'Fiesta' per respondre a les paraules que Belén li va dedicar al 'Deluxe'. La col·laboradora de 'Sálvame' va atacar la que era la seva amiga i va deixar en evidència la defensa que ha fet dels seus fills a 'Supervivientes'.

La sevillana va escoltar amb atenció les paraules de l'ex de Jesulín i va respondre de manera contundent. Va afirmar no estar d'acord amb ella i, a més, li va recriminar que el que hauria de dir d'ella no li ho hagués dit fora de càmeres. Amb la seva intervenció a 'Fiesta' va revelar en quin punt es trobava la seva relació amb Belén.

Raquel Bollo traïda per qui menys s'ho esperava

Raquel Bollo continua patint les crítiques del seu paper com a defensora de Manuel i Alma a 'Supervivientes'. La sevillana ha estat la gran protagonista dels debats gràcies als seus atacs continus a Isa Pantoja.

A 'Sálvame' han parlat molt dels seus retrets a la filla de l'artista i al programa en general. En un primer moment, Raquel va comptar amb el suport de Belén, però amb el temps l'ex de Jesulín també va censurar el seu comportament. I no només el de la dissenyadora, sinó també el fort caràcter dels fills, cosa que l'andalusa no està disposada a perdonar.

Captura de 'Fiesta' amb Raquel Bollo veient les imatge de Belén Esteban al 'Deluxe'
Raquel Bollo respon davant dels atacs de Belén Esteban al 'Deluxe'. | Mediaset

Belén Esteban va parlar sobre la família Bollo al 'Deluxe' i ara li tocava respondre a Raquel. Amb aspecte seriós, la col·laboradora va respondre al plató de 'Fiesta': «Sabeu que jo a Belén l'estimo moltíssim, respecto la seva opinió, però no la comparteixo», va començar dient.

L'ex de Chiquetete continua defensant els seus fills i no es mostra penedida de res del que ha fet per protegir-los. «Jo, pels meus fills, mato; una frase molt d'ella, però jo crec que qualsevol mare mata pels seus fills. Crec que no he fet una cosa tan greu», opinava.

Si hi ha alguna cosa que ha molestat Raquel, és que Belén no li hagi comentat en privat la seva opinió sobre el seu paper a 'Supervivientes'. «Si en alguna cosa no estic d'acord amb la meva amiga, li ho dic a ella i no ho dic a la televisió, aquesta és la meva manera de ser», ha manifestat.

Raquel Bollo es mostra molesta amb Belén

Era evident que a Raquel no li van semblar gens bé les paraules que Belén li va dedicar al 'Deluxe'. Una part del seu polígraf es va centrar a la seva opinió sobre la sevillana i els fills, i la mare d'Andrea Janeiro va ser molt clara.

«Crec que ella ha ficat m*rda on no havia d'haver-ne ficat», va arribar a dir culpant Raquel de l'actitud dels fills. Per a l'andalusa, la seva amiga va ser molt dura amb ella i la seva família, i hi ha coses que li resultaran difícils de perdonar.

Captura de Raquel Bollo al programa 'Supervivientes' del 9 de maig
Raquel assegura que continua estimant Belén malgrat tot. | Telecinco

Belén era conscient que estava traspassant certes línies i que la seva amiga s'hi molestaria, però, malgrat tot, va continuar el seu discurs. «M'ha sorprès molt la seva reacció, no em va agradar gens», va opinar la tertuliana de 'Sálvame'.

Raquel va ser testimoni de tota l'entrevista i el seu aspecte seriós era una clara mostra de què sentia. Tot i això, es va mostrar prudent i va reiterar el seu afecte cap a la seva amiga, encara que no compartia la manera com ha parlat de la seva família.

Segurament a totes dues els queda una llarga conversa pendent per parlar-ne dels fets. Una conversa que haurà d'esperar perquè, segons va explicar l'ex de Jesulín, feia temps que no tenien contacte. Concretament, des del dia en què Raquel va atacar 'Sálvame' en ple directe amb crits i retrets pels passadissos de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!