rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Raquel Bollo sembra el dubte d'un possible embaràs a les xarxes socials

L'exdona de Chiquetete ha publicat una fotografia que ha fet que molts dels seus seguidors interpretessin que estava embarassada
Raquel Bollo en una imatge d'arxiu. | Mediaset

 

Sembla que la vida somriu a Raquel Bollo. Després de marxar-se de forma definitiva de 'Sálvame', està molt feliç amb la seva nova etapa televisiva com a col·laboradora de Toñi Moreno a 'Viva la vida'. Però no solament això, l'exdona de Chiquetete ha refet la seva vida amb l'empresari Marino Jorge Gutiérrez, amb qui va començar una relació fa aproximadament un any.

 

Sembla que la seva unió va molt bé i per això, de forma habitual, la col·laboradora mostra el seu afecte i estima per la seva parella a les xarxes socials, tot i que, sembla que el seu últim comentari ha causat una gran polèmica. Raquel Bollo va voler felicitar l'aniversari de l'empresari amb una fotografia que ha fet saltar totes les alarmes. 

 

Raquel Bollo i els rumors d'embaràs

«No fa falta dir el que les teves mans ja diuen… Feliç aniversari vida», ha escrit Raquel. Però el que molts no han entès o han mal interpretat ha estat la fotografia de la parella. I és que la col·laboradora ha mostrat una fotografia on apareixen les mans de tots dos entrellaçades damunt del budell de Bollo. 

 

Ràpidament, s'han generat molts rumors, dubtes i comentaris sobre el possible embaràs de l'ex de Chiquetete. Fins i tot alguns dels seus seguidors a les xarxes socials li han arribat a preguntar directament si estava esperat un fill i li han donat l'enhorabona per la seva «presumpta maternitat».

Polèmica a les xarxes per la confusa fotografia

No obstant això, alguns usuaris han criticat a Bollo el joc d'ambigüitat en aquest missatge, amb el qual molts han interpretat que anunciava el seu embaràs al costat de l'empresari.

 

Tal ha estat la revolada generada, que la mateixa Raquel Bollo ha hagut d'aclarir els rumors i resoldre la polèmica, assegurant: «Ambigüitat? O que tu no veus?? Crec que diu clar 'feliç aniversari'». No obstant això, els rumors ara segueixen aquí.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris