rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Raquel Bollo tanca la seva botiga de roba a Sevilla

La botiga de Bollo no ha tingut l'èxit esperat i ha optat per prendre una decisió d'allò més dràstica
Raquel Bollo, en arxiu | Mediaset

 

Raquel Bollo se les prometia molt felices quan va obrir una botiga de roba a Sevilla. L'andalusa, en aquest sentit, va voler aprofitar el seu èxit a 'Sálvame' per emprendre una nova aventura. El seu projecte, però, es va estancar a les primeres de canvi i, després d'un llarg període de reflexió, Bollo ha optat per tancar la paradeta.                                  

 

 

 

 

Bollo tanca la seva botiga de roba

Ho va fer oficial José Antonio León a 'Sálvame'. El periodista, qui va reconèixer que fins aleshores eren molt pocs els qui coneixien que Bollo havia tancat la botiga, va reconèixer que ni el propietari del local sabia que Bollo havia pres aquesta decisió tan dràstica. 

 

Per això mateix, doncs, León va comentar: «El propietari diu que Raquel Bollo té el contracte del local signat fins al setembre».

 

Raquel Bollo al programa 'Viva la vida' de Telecinco | Telecinco

 

La mare de Bollo desconeixia el tancament 

Va ser també el torn de la mare de Raquel Bollo. Aquesta, en aquest sentit, es va mostrar totalment sorpresa per la notícia. José Antonio León, però, no va ser menys al plató de 'Sálvame' i va comentar quelcom desconegut fins al moment.

 

«Devien bastants mesos de lloguer», va comentar el periodista sobre la situació de la botiga de roba de Bollo mentre comentava que els impagaments podrien haver-se allargat durant «un any». Al fil de la seva argumentació, el mateix reporter va explicar que la situació anava més enllà perquè el problema rau en «algun proveïdor» al que Raquel Bollo «devia diners». 

 

Tot sembla indicar, doncs, que divendres vinent, 6 de juliol, serà el darrer dia que Bollo tindrà oberta la botiga. El seu contracte, però, finalitza al setembre i, per la qual cosa, Bollo sumarà encara més problemes. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris