Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano

Raquel Lozano s'assabenta de la mentida i deixa Omar Sánchez de pedra

Raquel Lozano no li perdona que hagi jugat de manera tan bruta amb ella

Raquel Lozano està vivint un dels estius més convulsos dels darrers anys. I és que a l'exconcursant de Gran Hermano li estan apuntant els focus més del que voldria després de saber-se que ha iniciat una relació sentimental amb 'El Negro'.

L'encara marit d'Anabel Pantoja no va poder suportar veure la dona que va marcar la seva vida els últims quatre anys anant-se'n amb un altre en ple reality de Supervivientes. El cas és que se'l veia molt afectat quan li preguntaven pel tema en un plató de televisió o a peu de carrer.

Amb tot, el canari ha intentat girar full i ho ha fet trobant la complicitat i l'afecte de la seva nova conquesta, Raquel Lozano.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira a les seves vacances
Anabel Pantoja i Yulen Pereira gaudeixen de les vacances en un iot | GTRES

Raquel Lozano es queda sense paraules després de la traïció de la parella

El més curiós és que, els últims dies, Anabel Pantoja i la seva parella Yulen Pereira han tornat d'uns dies de vacances a Egipte i s'han embarcat en un nou viatge que els ha conduït fins a l'illa d'Eivissa. Un destí fix als estius d'Anabel Pantoja, ja que el seu gran amic Juan sol passar uns dies a l'illa balear. La realitat és que és habitual que els vegem junts gaudint de les aigües cristal·lines Eivissenques.

El cas és que Omar Sánchez i la seva nova parella, Raquel Lozano, també van prendre la decisió de descansar uns dies a la mateixa illa. I, de fet, les dues parelles han estat a punt de coincidir al mateix hotel. Només hi ha 150 metres de separació entre l'hotel on passen els dies de descans Anabel i Yulen i el lloc on s'han allotjat el windsurfista canari i Lozano.

Omar Sánchez i Raquel Lozano
El canari enganya Lozano amagant les seves intencions | GTRES

Durant tots aquests dies, les parelles han estat a punt de trobar-se. Però ha arribat un moment en què, de manera casual o no, tots quatre s'han vist en un conegut complex de moda d'Eivissa.

«Són dos mentiders que no estan explicant el que de debò està passant»

Aquest dijous, Sálvame ha parlat d'aquesta telenovel·la estiuenca. Un dels col·laboradors del programa ha anat més enllà, desvelant les intencions reals d'un dels protagonistes d'aquesta doble història de parelles.

«Omar i Anabel són dos mentiders que no estan explicant el que de veritat està passant a les seves parelles», ha sentenciat Rafa Mora sense tallar-se ni un pèl. I no ha tingut problema a llançar una exclusiva que ha deixat tothom en silenci. «Omar va fer tot el possible a Eivissa per veure Anabel. I, a partir d'aquest viatge, parlaran molt menys entre ells dos», ha confessat.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez es busquen, segons Rafa Mora | GTRES
 

Per si no n'hi hagués prou, segons alguns testimonis, tant Anabel i Yulen, com Omar i Raquel, van protagonitzar diverses discussions i baralles. La veritat és que el col·laborador valencià ha confirmat aquests extrems. «Les dues parelles van desentonar, no van estar afortunats, tant a Ushuaïa com a un altre local».

Enxampen les dues parelles discutint al mig del carrer

Perquè no en quedessin dubtes, el programa de Telecinco ha emès unes imatges d'aquestes discussions entre Omar Sánchez i Raquel Lozano. En aquest vídeo, s'ha vist a Raquel molt enfadada amb Omar, dirigint-se a ell de males maneres.

Raquel Lozano
Raquel Lozano s'ha assabentat de tot | CatalunyaDiari

Però l'altra parella tampoc no se salva de les discussions. «Els he vist fatal. Yulen estava molt 'picat' amb ella. Hauria dit d'Omar que hauria anat allà per fotre'ls», ha dit clarament un testimoni de la baralla.