Raquel Meroño, l'actriu que va decidir desaparèixer de la televisió

Raquel va saltar a la fama interpretant una estudiant a la sèrie 'Al salir de clase'
Raquel Meroño va començar treballant com a model. | Getty Images

 

Raquel Meroño va començar treballant com a model, tot i que va estudiar la carrera de periodisme, segons explica 'Libertad Digital'. Aquesta carrera la compaginava amb alguns treballs a televisió. Però va ser com a presentadora quan va saltar a la fama gràcies a 'Menudas estrellas', encara que el que més popularitat li va donar va ser el seu paper a la sèrie 'Al salir de clase', on va treballar durant diverses temporades. La majoria de la seva carrera com a intèrpret la va desenvolupar a la televisió: des de petits papers a 'Médico de familia', 'Paraíso' o 'Aída' fins a altres personatges en altres sèries. El 2016 va aparèixer de forma molt breu a la sèrie web 'Paquita salas'.

Cal destacar que també ho va intentar al cinema, tot i que sense gaire èxit. Vam poder veure-la a pel·lícules com 'Airbag' o 'Dagon, la secta del mar'. El 2014 va pujar a l'escenari del Teatre Príncipe Gran Via amb 'El hijo puta del sombrero', al costat de Juan Díaz, Juan Carlos Vellido, Bàrbara Merlo i Alberto Jo Lee. En la seva vida personal, Raquel es va casar amb l'empresari Santiago Carbones, amb qui té dues bessones, Daniela i Martina. Habitualment publica fotos al costat de la seva família en el seu compte d'Instagram, on té més de 43 mil seguidors.

 

Actualment, l'actriu pot presumir d'haver-se convertit en una empresària d'èxit perquè és propietària d'una empresa de localització d'espais que ofereix racons per a esdeveniments únics i especials. El seu marit va obrir el restaurant 'Válgame Dios' al madrileny barri de Chueca, i el 2014 van estrenar la terrassa del museu Reina Sofia. Raquel és una gran apassionada de la ciutat de Bali, on sol passar llargues temporades de vacances. És propietària d'una increïble casa a la ciutat que lloga quan ella no hi és.