Muntatge amb dues fotos de Raquel Moreno i Antonio David Flores

Raquel Moreno, la germana d'Olga, dona suport a Antonio David Flores

Raquel Moreno es posiciona amb d'Antonio David en el pitjor moment de la seva germana

Raquel Moreno, la germana més polèmica d'Olga, ha sorprès a tothom després de mostrar públicament el seu suport a Antonio David. Ho ha fet a través de les xarxes socials, just quan s'ha donat a conèixer la separació del matrimoni.

De fet, no és la primera vegada que Raquel es posiciona a la banda del seu cunyat. Ja ho va fer quan s'emetia 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva', moment en què va desmentir la versió de Rocío Carrasco. A més, es va enfrontar a col·laboradors de 'Sálvame' com Belén Esteban o Carlota Corredera.

L'instrument de Raquel per mostrar el seu suport incondicional a qui va ser el seu cunyat, sempre ha estat el seu compte de Twitter. Des d'allà, no ha dubtat a treure la cara per Antonio David i donar-li el suport que necessita en el seu nou treball.

Raquel Moreno dóna suport a Antonio David Flores

Fonts pròximes a l'entorn de la parella asseguren que feia temps que no convivien junts: Olga residia a Màlaga mentre Antonio David passava els dies a Madrid. El distanciament es devia a la guerra judicial que ha emprès novament contra la seva exdona.

Olga Moreno en un bar amb les seves amigues
Olga Moreno ha mantingut el seu cercle d'amistats després de 'Supervivientes' | GTRES

No obstant això, la notícia publicada el passat dimecres 20 d'octubre posava punt final als rumors i anunciava la separació del matrimoni. No han estat mesos fàcils per Olga i Antonio David, en els quals les presumptes infidelitats i el documental de Rocío van acabar passant-los factura.

Tots dos fan la seva vida per separat i, mentre a la dissenyadora se l'ha pogut veure bastant afectada, la seva ja exparella començava el seu nou treball. Coincidint amb l'exclusiva del seu divorci, casualitat o no, Antonio David estrenava el seu propi canal de Yotube.

Tot fa pensar que va esperar que la notícia sortís a la llum per així guanyar més seguidors desitjosos de saber com es troba després de la separació. Sigui com sigui, qui va ser la seva excunyada ha estat de les primeres a oferir el seu suport públicament amb un missatge a favor seu: «Antonio David Flores, el nostre canal ja és present», escrivia Raquel.

La germana d'Olga animava la gent per subscriure's al canal. «Bon dia a tots! Aconseguirem que el compte del meu cunyat arribi a 100.000!». «Per cert, el que toca és ell», afegia orgullosa de les virtuts musicals de qui encara considera «el meu cunyat».

Raquel Moreno sempre a la banda dels Flors

Tant Olga Moreno com la seva família han intentat mantenir-se al marge de les polèmiques familiars d'Antonio David. No obstant això, després del pas de la sevillana per 'Supervivientes' i el documental de Rocío, les coses han canviat. Raquel ha estat la germana més mediàtica de la família, i sempre ha defensat a Antonio David i Rocío Flores.

David es va emocionar moltíssim en l'homenatge a la seva àvia Rocío Jurado
David es va emocionar moltíssim en l'homenatge a la seva àvia Rocío Jurado | La Noticia Digital

La coneguda com a 'Marea blava' i els missatges de Mediaset inunda el seu perfil. Raquel no està disposada que es trepitgi a la seva família i celebra cada pas judicial que emprenen els Flores. Aquest mateix matí, escrivia a Twitter, en referència al judici contra La Fàbrica de la Tele, que «finalment, la veritat surt a la llum i el dolor gratuït no queda impune». 

No deixa de ser significatiu que el suport a Antonio David arribi just quan la família desmentia la notícia de la separació. Sembla una estratègia més, dirigida a evitar que l'ara youtuber surti perjudicat. De fet, una font propera a la família explicava que «a ell l'afavoreix no revelar la ruptura per alimentar la idea de família unida i pare abnegat».