ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Raquel Mosquera abandonarà 'Supervivientes' per declarar en un judici

Telecinco encara no ha aclarit si li concedirà el permís per sortir i tornar, com va passar amb María Jesús Ruiz
Raquel Mosquera també podria abandonar 'Supervivientes' | Telecinco

 

Raquel Mosquera, actual concursant de 'Supervivientes', podria sumar-se molt aviat a la llarga llista de participants que s'han vist obligats a abandonar el programa per problemes externs al concurs. En concret, segons ha revelat Kiko Hernández a 'Sálvame', la perruquera té una citació judicial, per la qual haurà d'acudir als jutjats. 

 

I és que una antiga sòcia seva de la televisió li reclama una important quantitat de diners, per un negoci que van iniciar junts fa uns anys. Com que no es van acabar de posar d'acord mai, Raquel té una cita pendent amb la justícia el dia 21 de maig, cosa que l'obligaria a abandonar 'Supervivientes', com a mínim durant uns dies.

 

El que no està confirmat encara és si Telecinco està d'acord, i si acceptarà la petició de Mosquera, de la mateixa manera que va fer amb María Jesús Ruiz. Ara bé, també cal dir que Mosquera no té assegurada la seva continuació a l'illa d'Hondures, ja que ha estat nominada diverses vegades per ser eliminada, i de fet ho està ara mateix. 

 

 

La perruquera ha estat nominada diverses vegades  | Telecinco

María Jesús Ruiz tornarà molt aviat a Hondures

Si ens fixem en el cas de María Jesús Ruiz, podem trobar diverses coincidències amb el cas de Raquel Mosquera. La  Miss Espanya es va veure obligada a abandonar l'illa de 'Supervivientes' per un judici, però posteriorment la direcció de 'Supervivientes' li va permetre tornar, després de fer la seva declaració. 

 

María jesús Ruiz també va abandonar l'illa de 'Supervivientes per un procés judicial | 'Lecturas'

 

La model tenia una citació per al passat 16 d'abril, per declarar en el judici contra la seva exparella, José María Gil Silgado, a qui va denunciar per maltractament. Durant el seu pas per Espanya va quedar completament incomunicada, exigència de Mediaset, i tornarà molt aviat a l'illa per continuar el seu concurs. 

Una edició de 'Supervivientes' molt accidentada

Sobre aquesta nova edició de 'Supervivientes', cal dir que s'està convertint en una de les més accidentades de la història del programa. Fins ara, un total de tres concursants han abandonat Hondures. A la sortida temporal de la model María Jesús Ruiz, cal sumar-li els abandonaments voluntaris i definitius de María Lapiedra i Adrián Rodríguez. 

 

A tot això, cal assenyalar l'expulsió disciplinària de Saray Montoya, a qui el programa va decidir enviar a Espanya després dels problemes i les discussions que protagonitzava. 

Comentaris