rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Raquel Mosquera: «Rebia trucades dient-me que marxés de casa del meu marit perquè em matarien»

Mosquera no es va mossegar la llengua i va relatar-ho visiblement consternada
Raquel Mosquera a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Raquel Mosquera no ha pogut aguantar més i ha revelat un dels seus secrets més ben guardats. La vídua de Pedro Carrasco va parlar al programa 'Viva la vida’ per parlar de les seves intimitats i problemes que van sorgir mentre convivia amb Carrasco.

 

No va dubtar-ho. Mosquera va parlar de la divisió per l'herència del seu marit just quan va morir. La mort de l'exboxador, de fet, va provocar un gran canvi en l'actitud de Rocío Carrasco, filla d'en Pedro. Així, segons Mosquera, aquesta va posar-se en peu de guerra i va encetar una gran pugna per l'herència del seu pare.  

Les amenaces que va rebre

Toñi, presentadora de ‘Viva la vida’, va encetar l'entrevista amb un vídeo d'Ortega Cano al programa d'Ana Rosa Quintana. En aquest, de fet, aquest feia referència al distanciament de Rocío Carrasco amb la seva família després de la mort del seu pare.

 

Mosquera, de fet, no va tenir altre que ratificar la versió d'Ortega Cano —que s'ha pronunciat en més d'una ocasió sobre els problemes de Rocío Carrasco— explicant que «és tot veritat»

 

Titllada de victimista per alguns col·laboradors del programa, Raquel va donar la cara i va deixar anar la bomba. «Diré una cosa que no he dit fins ara. A l'any i escaig jo rebia a altes hores del matí diverses trucades dient que marxés de casa perquè em matarien», va relatar.

 

Raquel Mosquera a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Raquel Mosquera a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Finalment, una de les col·laboradores del programa presentat per Toñi Moreno assegurava que no es creia la versió de la dona. En aquest sentit, doncs, la presentadora va haver de tallar la conversa perquè la cosa no anés a més. 

 

Aquesta, de fet, va concloure el seu relat —titllat de victimista— assegurant que «la Rocío em va deixar de parlar quan es va morir el seu pare» i que el repartiment final de l'herència va ser «injust»

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris