rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Raquel Mosquera tanca la polèmica: «No tinc ni he tingut cap sòcia»

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha fet una entrevista a 'Sábado Deluxe' i ha parlat de la seva polèmica amb Ángela Beck
Raquel Mosquera en la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Després de la final de 'Supervivientes 2018', Raquel Mosquera ha tornat a la televisió concedint la seva primera entrevista després de la participació en el concurs de Telecinco, a 'Sábado Deluxe'. En aquest espai ha parlat sobre la polèmica que l'envolta des de la seva tornada a Hondures.

 

A principis de maig va sortir a la llum que Ángela Beck, la seva suposada sòcia en un negoci extensió de pestanyes, l'havia demandat, reclamant una quantitat de 23.000 euros.

 

Malgrat això, Raquel ha negat al programa de Telecinco haver fet negocis amb aquesta dona: «Ni he tingut ni tinc cap sòcia», comentava amb contundència, aclarint que tenien pensat «fer una col·laboració», però finalment no van arribar a bon termini.

«Pel seu comportament i per coses que no vaig trobar bé, no vaig seguir endavant amb ella», afegia. «Aquesta persona s'ha aprofitat de mi mentre estava a 'Supervivientes' i ara aquesta qüestió està en mans dels meus advocats». Per aquesta raó, la perruquera es va disculpar per no oferir més detalls i no interferir en el procés.

Afirma que no ha rebut cap demanda de Rocío Carrasco

No obstant això, aquest no és l'únic assumpte que preocupa a l'exconcursant. Dies després que sortís a la llum la demanda de Beck, també es va conèixer que Rocío Carrasco volia demandar-la per afirmar que ella «va provocar la mort del seu pare».

Raquel Mosquera afirma que no ha rebut cap demanda de Rocío Carrasco | Telecinco

 

Fa anys que la perruquera i Rocío Carrasco estan enfrontades, però sembla que de moment segueixen sense arribar als tribunals per aquesta qüestió. «No m'ha arribat cap demanda a nom seu», va dir a 'Sábado Deluxe', confirmant que no és una qüestió que li faci perdre la son.

Tot i la seva picabaralla amb Rocío, Raquel va aprofitar el seu pas per Telecinco per agrair el suport rebut durant el concurs per part de Rocío Flores, Gloria Camila i Rosa Benito, a qui coneix per la relació que va mantenir amb Pedro Carrasco.

Parla clar sobre la seva medicació

A més d’aquestes polèmiques, va voler parlar sobre la seva malaltia —el trastorn bipolar que pateix— i com ho ha portat al reality.

Raquel Mosquera a 'Supervivientes 2018' | Telecinco
 

La perruquera ha confirmat que el desmai que va patir a l'illa va ser provocat per una dosi massa elevada de medicació. Segons sembla, la cadena va avançar el concurs per culpa del Mundial de Rússia i això va fer que Raquel no prengués les mesures pertinents.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris