Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el dia de la seva boda

Raquel Sánchez Silva, assenyalada pel documental que narra la mort de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva, novament al punt de mira

Raquel Sánchez Silva torna a ser al punt de mira, i és que Netflix està a punt d'estrenar un documental que no deixarà ningú indiferent.

És una docusèrie que pretén narrar les últimes hores del que fos el seu marit, Mario Biondo, i que portarà per títol aquest mateix nom: Les últimes hores de Mario Biondo.

Així, la plataforma de 'streaming' pretén donar una mica de llum al que va passar realment aquell fatídic 30 de maig de 2013, dia en què el jove italià perdia la vida en estranyes circumstàncies.

Això, sens dubte, reobrirà velles ferides tant per a Raquel com per a la família de Biondo, que fa més de deu anys que lluita per demostrar que la seva mort va poder no ser fortuïta.

Raquel Sánchez Silva somrient a 'El Hormiguero'
Raquel Sánchez Silva, perseguida per la mort de Mario Biondo | Atresmedia

Tot i que al principi els pares de Mario van accedir a cedir els drets, mostrant-se d'acord amb aquest projecte, no van trigar a retirar el seu suport en descobrir que Guillermo Gómez, exmànager de Raquel Sánchez Silva, era qui hi havia al darrere.

Cal destacar que la presentadora fa anys que està en guerra amb els seus exsogres, que sempre l'han acusat d'amagar moltes coses sobre la mort del seu fill.

D'aquesta manera, en adonar-se que la productora Manguera Films era qui estava darrere del projecte, i qui n'era realment el responsable, el matrimoni decidia desvincular-se de manera immediata.

 

Raquel Sánchez Silva, protagonista d'un documental sobre la mort de Mario Biondo

Però, no només això, sinó que també asseguraven haver-se sentit «utilitzats», ja que els havien amagat a propòsit la identitat de l'artífex del documental.

Sobretot, perquè Santina i Pipo Biondo havien facilitat a la productora una sèrie d'informació confidencial que figurava al sumari italià, «dades a les quals només havia tingut accés de manera completa la fiscalia de Palerm i el despatx Vosseler».

Fa tot just uns mesos, al febrer, la mare de Mario Biondo feia un cop a la taula i decidia aportar noves proves per intentar reobrir el cas a Espanya. Aquesta seria una peça clau a l'hora d'esclarir realment els motius de la mort del seu fill.

Mario Biondo posant per a la càmara
Mario Biondo va morir en estranyes circumstàncies | @Biondo_Mario, Twitter

«Mario va ser assassinat i ho demostrarem», sentenciava. «Han passat deu anys des de la mort del nostre fill, el tenim present cada minut del dia, tornar a obrir el procés a Espanya és una qüestió de dignitat», assenyalava sobre això.

De moment, haurem d'esperar fins al 3 d'agost per tenir més detalls sobre aquesta dramàtica història que marcava per sempre les vides tant de Raquel Sánchez Silva com de la família Biondo, que continua decidida a fer justícia.