YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Raquel Sánchez Silva diu prou: pren mesures contra la família de Mario Biondo

Mario Biondo va morir de manera estranya l'any 2013

Raquel Sánchez Silva amb un gran somriure al plató de 'Pasapalabra'
Raquel Sánchez Silva farta de les acusacions de la família del seu ex | Instagram (@raquelsanchezsilva)

La mort de Mario Biondo, qui va ser marit de Raquel Sánchez Silva, el 30 de maig de l'any 2013 va estar embolicada en polèmica. Fins a tres autòpsies se li han realitzat al llarg d'aquests anys, i sempre s'ha acabat arribant a la mateixa conclusió: Biondo es va suïcidar. Malgrat tot, la família del càmera italià sempre ha insistit que hi ha alguna cosa oculta després de la seva mort, i els seus pares i els seus germans han arribat a apuntar directament cap a la presentadora extremenya.

Raquel Sánchez Silva s'hauria cansat d'aquestes acusacions i hauria presentat una denúncia davant la Policia Nacional, segons informa 'Vanitatis'. En el text, que la web esmentada recull, parlaria d'una «autèntica campanya d'assetjament» dels Biondo cap a ella. Els seus advocats haurien portat el cas davant la Unitat Central de Ciberdelinqüència a Madrid, el passat 5 de novembre, on haurien facilitat diversos documents que demostressin aquesta campanya d'assetjament «a través de xarxes socials i amb l'ajuda del 'Grup Mediaset'», referint-se en aquest cas a la part italiana, i concretament al seu canal 'Italia 1'.

Acusacions de fins a quatre delictes

Aquesta denúncia presentada contra els germans i els pares de Biondo, a més del grup de comunicació 'Mediaset' i els administradors dels seus perfils en xarxes socials, els acusa d'un delicte d'odi, un altre d'amenaces, a més d'un d'injúries, i un altre de calúmnies.

El que recull l'escrit dels lletrats com a campanya d'assetjament són les constants insinuacions sobre la relació de Raquel Sánchez Silva amb la mort del seu marit. «L'acusen d'ocultar informació rellevant sobre aquest fet, quan no de ser la responsable directa», es recull en la denúncia. Entre la documentació aportada pels seus advocats, es troben nombroses publicacions a Facebook i Instagram realitzades entre els anys 2010 i 2014.

El motiu per presentar la denúncia en aquest moment

Semblaria estrany que, si aquestes acusacions vénen de temps enrere, Raquel hagi decidit presentar aquesta denúncia justament ara. Però és que la mort de Mario Biondo ha tornat a ser actualitat, almenys a Itàlia, després de l'emissió del programa 'Le Iene' (Les Hienes) d'Itàlia 1', titulat 'Mario Biondo: un suïcidi inexplicable'.

La denúncia parla de «relat sensacionalista, ple de mentides i tergiversacions». En les seves dues hores de durada, afegeixen en l'escrit, que es dediquen bàsicament a fomentar dues idees principals: que Mario Biondo no es va suïcidar sinó que va ser assassinat i que Raquel Sánchez Silva és la responsable.

Després de l'emissió del programa, el perfil d'Instagram de la presentadora s'hauria omplert de missatges amenaçadors que també són aportats pels seus advocats a la denúncia. Alguns exemples són: «Pagaràs pel que vas fer al teu marit Mario Biondo», «no vinguis a Itàlia. Un consell» o «tros de guineu, avergonyeix-te fastigosa».

La cosa no queda aquí, ja que també s'han produït missatges en el que es fa referència als fills de la presentadora. Encara que també ha rebut comentaris la seva actual parella, la seva entrenadora personal o, fins i tot, hi ha hagut atacs en els perfils dels programes en els quals ha participat o presenta com 'Masterchef' o 'Maestros de la costura'.

La versió de la família

En gran part, la campanya hauria estat instigada des d'un grup de Facebook: 'Veritat i Justícia per a Mario Biondo', la qual compta amb la promoció dels familiars de Biondo. Fins i tot, a la 'Wikipedia' s'ha arribat a escriure que «se la considera responsable de l'assassinat del seu marit a tota Itàlia».

Sobre aquest assumpte, 'Vanitatis' ha pogut contactar amb la mare de Biondo, Santina, qui ha insistit en el fet que per moltes denúncies que presenti, ells només busquen justícia per demostrar la veritat sobre el cas, «que va ser assassinat!». Assegura que al programa es va dir una veritat «que fa mal» a Raquel, i es planteja perquè no denuncia «tots els espanyols que a les xarxes socials li diuen assassina».


Comentaris

envia el comentari