Raquel Sánchez amb el seu difunt marit Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva i les seves declaracions contradictòries, en el punt de mira

L'ordinador de Mario Biondo va ser manipulat després de la seva mort, tot i que la presentadora va declarar que ningú més que ella havia tocat l'ordinador

Mentre a Espanya la mort de Mario Biondo sembla un tema oblidat, a Itàlia se’n segueix parlant, i més aquests dies que  la premsa italiana ha revelat alguns detalls que posen el focus mediàtic sobre la presentadora i viuda del càmera, Raquel Sánchez Silva.

 

La justícia italiana segueix amb les investigacions del que va succeir ara fa 6 anys, quan es va trobar a Mario Biondo mort a casa seva, en el que es va dir en aquell moment que  havia estat un suïcidi. La família de l’italià, però, mai va donar rèdit a aquesta versió, i avui en dia, encara hi ha punts de la investigació que fan posar en dubte la hipòtesi oficial del suïcidi.

El programa de televisió italià 'Le Iene', ha revelat un vídeo en què es mostren diverses contraccions en les quals hauria incorregut la presentadora Raquel Sánchez Silva durant les seves declaracions a la justícia italiana. Raquel Sánchez mostrava una actitud desafiant davant els magistrats, de tal manera que aquests van haver de donar-li un toc d’atenció: «Fem la nostra feina. Som magistrats i aquest és un judici que pot portar a la cadena perpètua».

 

  • Notícia relacionada:  Els resultats de la tercera autòpsia de Mario Biondo s’endarrereixen per un imprevist

L'ordinador de Mario Biondo va ser manipulat

Les últimes informacions que podrien embrutar la imatge de la presentadora fan referència a  la manipulació que va sofrir l’ordinador de Mario Biondo  dies després que aquest morís. Aquesta manipulació hauria tingut lloc des d’un software de control remot, tot i que la presentadora va assegurar el seu dia que  «ningú que no fos ella havia tocat l’ordinador».

 

La presentadora segueix amb les portes tancades a Mediaset
La presentadora segueix amb les portes tancades a Mediaset | GTRES

 

Aleshores, però, en una segona declaració, sent conscient de la possible contradicció en què havia caigut, la presentadora va esgrimir que va ser el seu cosí Enrique qui va manipular l’ordinador amb ella:  «Considero que el meu cosí no és un tècnic per mi, per això vaig dir que només jo havia manipulat l’ordinador de Mario».  Aleshores, els jutges van detallar que segons les investigacions, algú s’havia connectat a través del wifi de l’empresa del seu cosí, i que a més, havia utilitzat l’usuari d’aquest, a la qual cosa,  el cosí de la presentadora va dir que ell no sabia qui hauria pogut ser.

Tot això no està ajudant a netejar la imatge de la presentadora, que fa temps que no rep cap proposta per tornar a Mediaset i l’ombra del dubte plana sobre ella, per un cas que mai s'ha acabat d'aclarir. Veurem com es desencadenen les circumstàncies amb la justícia italiana i si la presentadora,  que fa un temps que està parada, torna a aparèixer a la televisió.

 

  • Notícia relacionada: TVE prescindeix del programa de Raquel Sánchez Silva