Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva rep un cop inesperat sobre la mort del seu primer marit

Sánchez Silva vol refer la seva vida sense que el passat la segueixi perseguint

Raquel Sánchez Silva fa anys que intenta girar full del que ha marcat per sempre la seva vida.

Corria l'any 2013 quan una notícia va sacsejar el món de la comunicació a Espanya. Mario Biondo, llavors marit de Raquel Sánchez Silva, moria als 30 anys.

Els fets ràpidament ocupaven tota l'atenció, encara més tenint en compte les circumstàncies estranyes en què es va trobar el cadàver del càmera televisiu. Després de menys de dos mesos de recerca, el cas es va tancar assegurant que «no hi havia caràcters d'infracció criminal» i va concloure que Biondo s'havia suïcidat.

Raquel Sánchez Silva va donar per bona aquella resolució i després de mesos de dol i tristesa intentava reprendre la carrera professional i la vida. Tot i això, la família de Mario mai va veure clares les explicacions que es van donar i ha lluitat gairebé deu anys per reobrir el cas. Aquesta guerra els ha allunyat de Raquel, fins al punt que els pares de Mario reneguen amb duresa de qui un dia va ser la seva nora.

Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer
Raquel Sánchez Silva, perseguida per una gran tragèdia | GTRES

Sánchez Silva ha seguit endavant i ràpidament va refer la seva vida amb el productor argentí Matías Dumont, amb qui va tenir dos fills bessons el 2015.

Pippo i Santina Biondo, els pares de Mario, segueixen capficats que la mort del seu fill va ser un assassinat. De moment, ja han aconseguit reobrir el cas a Itàlia i cada cop hi ha més indicis que apunten que les causes de la mort no estan gens clares.

Ara també s'ha sabut què ha passat amb el pis on vivien Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo. Suposadament, ella l'havia venut, però no és així.

Raquel Sánchez Silva i les informacions desconegudes sobre casa seva

Raquel Sánchez Silva va haver d'afrontar el cop més gran de la seva vida. Mesos després de la mort de Mario, va abandonar el domicili que compartia amb ell, ja que no es trobava amb forces per continuar vivint-hi. Van aparèixer temps després informacions que apuntaven que la presentadora havia venut el pis per acabar així amb el seu malson.

Ara El Español confirma que no és així i que el pis continua sent propietat de la presentadora, que el va adquirir en solitari abans de conèixer Mario. El va comprar el 2010 per 360.000 € segons consta a la nota simple de registre.

pis Raquel Sánchez Silva
Raquel Sánchez Silva té un pis on s'acull actualment un centre de meditació zen | MOKUSAN DOJO ZEN

Actualment té el pis llogat als propietaris d'un centre de meditació zen. Hi són des de fa un any després de traslladar-se des d'un local proper i realitzen la seva activitat professional amb grups de persones de forma habitual.

Els actuals arrendataris desconeixien el tràgic succés que va passar entre les quatre parets que ells ocupen. «No en sabíem res, no és una cosa que ningú t'expliqui abans de llogar una casa», han explicat en assabentar-se ara dels fets. També asseguren que «el lloc és acollidor i no hi ha fantasmes», i per això inicialment no tenen intenció d'abandonar el pis.

El cas del qual Raquel Sánchez Silva s'esforça per girar full

Raquel Sánchez Silva vol tancar definitivament aquest trist episodi de la seva vida, però no ho aconsegueix. A Itàlia, la investigació continua en marxa i s'acaben d'aportar tres informes nous i determinants que contradiuen els informes que van sustentar la conclusió de la investigació al seu moment.

El focus està ara posat en un professional que segons fonts properes al cas «va enviar un informe fals» a la justícia. El que cerca la família de Biondo és que es faci justícia i es conegui tota la veritat. «Com a mínim es vol restituir la imatge pública de Biondo», a qui es va acusar de consum de substàncies i de depressió.

Segons la família del jove, «s'ha demostrat que no hi havia historial de depressió i que el consum era absolutament incert».

Tampoc quadren gaire els moviments que es van produir després de la mort de Mario. Pel que sembla no estava sol quan va morir, hi va haver connexions des del wifi del pis posteriors a la mort i es va entrar als comptes personals de les xarxes socials de Mario.

També es va fer servir la targeta quan suposadament ja havia mort i durant els dies posteriors, es van esborrar moltes dades del seu ordinador personal. Raquel Sánchez Silva va confirmar al seu moment que ella va esborrar informació privada de tots dos i va entrar en contradiccions, segons detalla La Razón, sobre el lloc on es trobava quan va morir el seu marit.

El cas és lluny de resoldre's, almenys a Itàlia. A Espanya, mai no s'ha considerat que hi hagi indicis per reobrir la investigació, malgrat els esforços de la família del noi per aconseguir-ho.