Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

El millor amic d'Ana Obregón revela com està després de 4 mesos de la mort del seu fill

Raúl Castillo ha explicat que Obregón té moltes amistats que la consolen

El maig passat Ana Obregón va rebre el cop més dur de la seva vida: la defunció del seu únic fill, Álex Lequio, als 27 anys, després de dos anys de lluita contra el càncer. 
 

Des d'aleshores, ella s'ha mantingut allunyada de l'opinió pública i tots els seus estan completament bolcats en ella, intentant animar-la i ajudar-la en aquest difícil camí. I una de les persones que més pendent ha estat d'ella ha estat Raúl Castillo, el seu millor amic des de fa més de dues dècades. 

«Està veient als amics que l'estimem molt, que li va molt bé. Cal donar-li temps i amor. Ara d'aquí no res arriba el Nadal, que es complicarà tot una altra vegada per ser dates així, però està lluitant com una campiona», ha explicat i també ha manifestat que l'actriu està posant tot de la seva part per a seguir endavant i que inverteix molt temps practicant esport i llegint. 

Una etapa molt dura i complicada de portar amb la que Ana Obregón està aprenent a viure, especialment gràcies al suport dels seus amics i de la seva família, així com dels missatges d'afecte que rep diàriament a través de les seves xarxes socials per part dels seus seguidors. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así despedíamos uno de los 27 veranos que me regalaste y que fueron los más felices de mi vida. Gracias mi Áless por tanto amor. Me toca decir adiós al primer verano sin ti, el más triste de mi vida y aprender a respirar de nuevo , aprender a vivir con este dolor sabiendo que” las huellas de las almas que caminaron juntas jamás se borraran”. También me toca dar la bienvenida y desearos un otoño lleno de salud y responsabilidad para acabar con esta pandemia, sin olvidarme jamás de mandar toda mi fuerza y la de Aless desde el cielo a todos los que estáis luchando contra el maldito cáncer. Si cierro los ojos escucho su voz diciendo : “animo luchadores” #alessforever I

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

De fet, però, Instagram és l'únic lloc on apareix l'actriu de tant en tant per a dedicar-li unes emotives paraules al seu fill. L'última publicació la va fer tan sols fa uns dies amb una foto de quan Álex era petit a la platja i amb motiu del final de l'estiu. Paral·lelament, encara que fa molt que estan separats, la mort del seu únic fill en comú ha suposat que reprenguin una relació cordial i en diverses ocasions Alessandro Lequio ha estat fotografiat visitant Ana. 

Alessandro comparteix també imatges amb el seu fill

No obstant això, ell sí que ha decidit reprendre els seus compromisos laborals per a intentar fer front al dur esdeveniment que ha travessat i seguir amb la seva vida amb normalitat. Encara que sempre té present Álex i fa el mateix que l'actriu: ho demostra a través de les seves xarxes socials, on no deixa de compartir molts records amb el seu fill.