Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'La Ruleta de la Suerte', Jorge Fernández sorprès amb camisa blava i una copa de premi

La reacció cridanera de Jorge Fernández en lliurar el nou premi de 'La Ruleta'

La celebració inesperada de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte' sorprèn els espectadors

Jorge Fernández, el carismàtic presentador de La Ruleta de la Suerte, és conegut pel seu entusiasme i la seva energia a cada programa. Sempre amb un somriure a la cara, s'ha guanyat l'afecte del públic gràcies al seu estil proper i espontani.

La seva trajectòria a la televisió ha estat marcada per moments memorables, però aquesta vegada la seva reacció en lliurar un premi va cridar especialment l'atenció. La manera com Jorge Fernández va celebrar la consecució d'un panell per part d'una de les concursants ha estat molt comentada.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández amb el cap tort i camisa blava el 12 de juny de 2024
Jorge Fernández comença una onada al plató de 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

La celebració sorprenent de Jorge Fernández a La Ruleta de la Suerte

S'estava jugant el panell amb 'bote', un dels moments més interessants del programa. Això és perquè és un dels panells que més premi pot repartir si caus a la casella del 'bote'.

En aquest cas, seria Alba qui ho aconseguís. La noia va aconseguir emportar-se 1.200 €, una suma significativa per ser només una de les proves.

Encara que aquesta suma no és la més alta lliurada al programa, la reacció de Jorge Fernández va ser especialment cridanera.

Després que Alba resolgués el panell, Fernández va exclamar: "Molt bé! 1.200 €. T'emportaràs una onada. Aquí la tens".

Una frase que va moure tot el públic i la resta de concursants a fer una onada a la concursant pel seu merescut premi.

Va cridar l'atenció que el presentador mateix fos qui va iniciar el gest de fer l'onada. Sempre ha demostrat una gran energia al programa, però no és habitual veure'l així.

Jorge Fernández a
La reacció inesperada de Jorge Fernández que va sorprendre tothom | Antena 3

Cal no oblidar que és un panell amb 'bote', un dels millors premis del programa. Tot i això, la quantitat no arribava a ser excessiva. A més, tampoc no es tractava del premi final, en què hem vist el presentador una mica més exaltat.

La celebració inesperada de Jorge Fernández no va passar desapercebuda a les xarxes socials. De fet, apunten que aquests gestos podrien ser pels canvis que rebrà el programa la temporada que ve.

La Ruleta de la Suerte pretén introduir un nou plató amb la seva respectiva decoració, així s'acomiadarien de l'habitual que havien fet servir durant aquestes temporades.

La importància de Jorge Fernández a La Ruleta de la Suerte

Des que Jorge Fernández es va convertir en el presentador de La Ruleta de la Suerte, el programa ha mantingut alts nivells d'audiència.

La seva capacitat per connectar amb el públic i la seva habilitat per mantenir el ritme del programa han estat claus per al seu èxit continu.

Cada episodi és una oportunitat per veure el seu estil únic combinant professionalisme amb un toc d'humor i proximitat.

La seva energia i el seu entusiasme, combinats amb la seva habilitat per crear moments especials, continuen sent una fórmula guanyadora pel programa.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb una camisa de quadres el 15 de novembre de 2023
La rellevància de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

Jorge Fernández no només es limita a anunciar les lletres i lliurar els premis, sinó que també s'hi involucra amb els concursants, creant un ambient de diversió i competència sana.

Aquesta connexió amb els participants és un dels elements que ha mantingut el programa al cim de les preferències del públic.