Reaparició sorpresa d'Ortega Cano en un lloc inesperat

El torero ha tornat a aparèixer després de molt de temps

José Ortega Cano parlant amb la premsa amb una gorra
José Ortega Cano ha reaparegut aquest matí | CatalunyaDiari

José Ortega Cano portava temps desaparegut. El torero va aparèixer durant diversos mesos en televisió defensant a la seva dona, Ana María Aldón, durant la seva aventura en 'Superviventes', on fins i tot va arribar a entrar en directe.

L'estada de la dissenyadora al 'reality' va ser tot un descobriment, ja que fins llavors era una persona bastant desconeguda per a molts. Ortega Cano la va defensar durant tot el programa, encara que en alguna ocasió va mostrar una certa molèstia quan la seva dona parlava més del compte sobre aspectes íntims de la seva vida.

Tot i que el matrimoni es va mostrar molt unit quan va finalitzar el programa, molts van ser els rumors que apuntaven al fet que el torero estava molt enfadat amb la seva dona per haver participat en el 'reality'. La realitat és que Ortega Cano estava encantat i que ara torna a estar al costat de la seva dona incondicionalment.

La reaparició d'Ortega Cano

Una bona mostra del seu suport és el que ha ocorregut aquest mateix matí. José Ortega Cano ha reaparegut després de molt de temps, i ho ha fet per a fer costat a la seva dona. Ana María Aldón ha hagut d'acudir als jutjats en companyia del seu marit per a veure's les cares amb Emilio Salines, el dissenyador que va fer els vestits que va lluir a les seves noces.

És cert que el matrimoni ha arribat amb el rostre molt seriós, i és que la dissenyadora s'enfronta a Emilio Salines, persona amb la qual ha tingut diverses diferències. El dissenyador ha parlat davant els mitjans i ha al·legat que Ana María Aldón s'hauria atribuït l'autoria dels dissenys de les seves noces, quan en realitat la dona d'Ortega Cano tan sols va supervisar el seu treball.

En aquest dia tan complicat, Ana María ha tingut el suport del seu marit. Respectant sempre les mesures de seguretat, el torero ha estat pendent sempre de la seva dona. Tots dos amb la màscara, han declinat comparèixer davant els mitjans.

Això confirma que el matrimoni està millor que mai i que a més tots dos es recolzen en qualsevol moment, ja siguin bons com l'espectacular pas d'Ana María per 'Supervivents', o dolents com el d'aquest matí. A més a Ortega Cano no li porten molt bons records tots aquests processos judicials, perquè fa uns anys va estar a la presó.


Comentaris

envia el comentari