Letícia

El rebost de Letícia: 10 aliments que mai falten a la Zarzuela

Aquests aliments són indispensables per a la Família Reial

La reina Letícia és una de les monarques més envejades a causa dels seus abdominals d'acer, braços tonificats i pell radiant. Tot això ho aconsegueix, en bona part, gràcies a la seva alimentació, de què té molta cura perquè es mantingui sempre saludable. Però, a més de seguir una dieta equilibrada basada en els principis de la dieta Perricone, la reina té més secrets.

Per exemple, és ben sabut que practica esport de manera habitual i es pren molt seriosament el descans. Naturalment, escollir molt bé els aliments és fonamental per lluir una gran figura. En aquest sentit, al rebost sempre té llestos una sèrie d'aliments sans i deliciosos que l'acompanyen cada dia.

Els 10 aliments que no falten al rebost de Letícia

La reina Letícia segueix la dieta Perricone. Per això, a la seva llista d'aliments, se n'hi troben diversos amb propietats antioxidants i antiinflamatòries. A més, també n'hi ha que lluiten contra la retenció de líquids, un dels secrets del seu ventre pla.

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
La reina Letícia aposta per aliments saludables de la dieta Perricone | Europa Press

Aquí hi ha la llista dels 10 aliments que no poden faltar al seu rebost (perquè els incloguis també a la teva).

1. Oli d'oliva verge extra

L'oli d'oliva verge extra, considerat també com el nostre or líquid, no pot faltar al rebost de Letícia. Es tracta d'un greix saludable que redueix la inflamació i que està carregat d'antioxidants. És a dir, prevé l'envelliment de la pell, entre d'altres.

2. Cacau (pur)

Un altre dels aliments a què no pot renunciar la reina és el cacau pur. És font de fibra, de magnesi, de ferro, de potassi i de molts altres minerals. A més, també és ric en antioxidants com els polifenols, flavonoides i catequines.

3. Aigua mineral natural

Si hi ha una beguda saludable per excel·lència, aquesta és l'aigua. A més de metabolitzar el greix, accelera el metabolisme i hidrata la pell. És la millor alternativa a les begudes ensucrades.

Foto de la reina Letícia.
Els greixos saludables i l'aigua mineral mai falten a la seva dieta | Europa Press

 

4. Cúrcuma

Aquesta espècie és famosa pels seus efectes medicinals, antioxidants i pel seu poder antiinflamatori. A més, activa els enzims antioxidants presents al cos. Així, lluita de manera doble, contra l'envelliment.

5. Flocs de civada

A l'esmorzar preferit de la reina Letícia hi són presents els flocs de civada. Fàcils d'acompanyar amb qualsevol altre aliment, tenen antioxidants com els avenantràmides, d'efecte antiinflamatori. A més, milloren la circulació.

6. Fruits vermells

Els fruits vermells estan compostos pels nabius, pels gerds o per les maduixes. Tenen moltes propietats antioxidants, així com depuratives. A més, contenen moltes vitamines i minerals capaços de protegir les cèl·lules.

7. Salmó

El salmó salvatge és el peix que sempre és present al rebost de la reina. Que sigui salvatge, a més, és un punt important, ja que així té més quantitat d'àcids grassos Omega-3.

8. Lactis

Els lactis naturals també són un dels aliments que no falten a la dieta Perricone. A més, aquests han de ser sencers. Un bon exemple és el iogurt grec, que no conté sucre.

La reina Letícia Ortiz.
A la reina Letícia li encanten les sopes, que prepara amb verdures de fulla verda | Europa Press

9. Verdures (de fulla verda)

Les verdures de fulla verda són ideals per posar a l'amanida, a les cremes o a la sopa, un dels menjars favorits de Letícia. Rics en clorofil·la, aquests aliments desinflamen la pell i prevenen l'envelliment.

10. Te verd

Com a beguda secreta per lluir un ventre pla, la reina tria el te verd. Es tracta d'una infusió ideal per lluitar contra l'envelliment, gràcies al seu contingut en antioxidants. A més, també redueix la retenció de líquids.

Com es pot observar, la reina Letícia té al rebost diversos aliments saludables molt fàcils d'aconseguir. Per lluir igual de bé que ella, només has de canviar els teus hàbits i apostar per una dieta saludable i nutritiva.