Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Piqué i Shakira

Nidia, la mare de Shakira, reapareix i ara ja parla de reconciliació amb Gerard Piqué

La mare de la cantant ha assegurat que vol que la parella es reconciliï

Ja fa un mes que saltava la notícia de la separació d'una de les parelles més conegudes a escala mundial, la que des de feia 12 anys formaven Gerard Piqué i Shakira.

I és que aquesta relació arribava al final després d'uns rumors d'infidelitat per part del futbolista que ràpidament inundaven les xarxes i un comunicat que la colombiana enviava als mitjans de comunicació del país.

Però ara hem conegut una notícia sorprenent que els involucra a tots dos i que potser podria capgirar-ho tot.

Foto de Nidia Ripoll, la mare de Shakira.
Nidia Ripoll ha confessat que vol que Shakira torni amb el català. | Europa Press

La mare de Shakira vol una reconciliació

Després dels constants rumors sobre la 'ruptura' de Gerard Piqué amb la jove rossa amb qui se l'havia estat relacionant durant les últimes setmanes, sembla que un possible acostament entre el defensa i la cantant colombiana estaria més a prop que mai. Però el fet que podria canviar-ho tot són unes paraules de la mare de l'artista, Nidia Ripoll.

La dona, que tornava al domicili familiar després de passar unes hores acompanyant el seu marit a l'hospital, ha assegurat davant les càmeres d'Europa Press que li agradaria que la seva filla i el futbolista del Barça tornessin a estar junts. «Lògic», ha afegit, acompanyant les seves paraules. Un gest que demostraria que li té molt d'afecte al pare dels seus nets Milan i Sasha, malgrat tot.

Fins ara, la família de Shakira havia preferit mantenir-se al marge de la polèmica pel seu propi benestar. Però, ara, Nidia ha fet públic el seu desig que tornin a ser parella. Tot i que ha confessat que encara no ha pogut parlar amb ella sobre aquesta mediàtica separació ni sobre els rumors que asseguren que Shakira té previst anar-se'n a viure a Miami.
 

Pel que fa als seus nets, ha respost que ells són, ara mateix, el seu suport incondicional, ja que l'estat de salut del seu marit i pare de Shakira no convida a l'optimisme.

D'aquesta manera, la mare de la cantant no ha tancat les portes a una possible reconciliació i potser, ara per ara, la parella estaria valorant un possible acostament.