ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

El reconegut actor i director Juan Margallo és el marit de Petra Martínez, Fina a 'LQSA'

Es van conèixer l'any 1966 al Teatre Estudi de Madrid
Imatge de la parella en el teatre | Uroc
 

L'actriu Petra Martínez s'ha convertit en una de les cares més estimades de Telecinco després de la seva aparició a 'La que se avecina', on interpreta Fina Palomares, una entranyable jubilada que dona més d'un veí al 'Mirador de Montepinar'. La reconeguda actriu andalusa ha guanyat diversos premis de la Unió d'Actors, del Cercle d'Escriptors Cinematogràfics i també al Festival de Cinema de Màlaga però poc es coneix de la seva vida privada.

Resulta que l'actriu comparteix la seva vida dins i fora dels escenaris al costat de Juan Margallo, amb el qual va fundar fa 32 anys una guardonada companyia de teatre. Margallo és un actor, director i autor de teatre espanyol que ha estat considerat un dels pilars del teatre independent d'Espanya. Al costat de Petra es van convertir en els 60 en l'escena independent de l'Espanya franquista i juntament van viatjar a Europa i Amèrica Llatina.

 

Es van conèixer en el Teatre Estudi de Madrid (TEM) el 1966 i allà es van formar de la mà de William Layton, i van compartir lluites i alegries al capdavant dels grups Tábano -el més mític dels grups de l'època a Madrid-, El mussol i Gall Vallecano-un teatre molt celebrat que va acabar amb el tancament-, on van protagonitzar experiències essencials per al teatre espanyol.

 

Són defensors del teatre independent | cedida

 

 

Durant la seva relació de 41 anys, a part de recollir èxits al món del teatre i els escenaris tenen dos fills que van néixer fruit de la seva relació, Juan i la coneguda actriu i directora teatral Olga Margallo. Ella va decidir estudiar direcció i interpretació, i Juan fill, que també va estudiar teatre, en canvi es va incorporar a l'Escola de Noves Músiques i avui és especialista en llum, so i també compon música.

 

Amb més de 70 anys, tots dos no han deixat de banda la seva vocació

Juan als seus 77 anys i Petra als seus 73 han demostrat ser una de les figures més passionals i incansables del teatre per l'amor i dedicació que li han professat tots aquests anys. L'actriu, segurament més reconeguda després de la seva incorporació a la vuitena temporada de la sèrie de Telecinco viu una edat daurada pel seu paper estel·lar a la sèrie i és que aquests últims anys ha aparegut a 'Mientras duermes' de Jaume Balagueró o 'Palmeras en la nieve' de Fernando González el 2015.

 

A la izquierda, su hija Olga | Uroc

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris